Det Glade Vanvid


Som navnet på dette sted antyder, så er der ikke grænser for den glædelige vanvid du kan opleve, hvis du sætter dig i de bløde stole på Det Glade Vanvid. Det er brødrene Jesper og Lasse Koch, som har slået dørene op for dette overflødighedshorn af en gourmetoplevelse i henholdsvis Randers og Århus. I Århus finder du Det Glade Vanvid på Pakkerivej 2B i hjertet af Århus. 

Ejerne kalder selv stedet for restaurant og social dining. Konceptet er ikke til at tage fejl af. I hyggelige og lettere uformelle rammer kan du nyde mad i verdensklasse, når de lækre retter står klar på stribe. Ejerne ønskede fra starten af at etablere et sted, hvor gæsterne kunne komme, hvor der intet mangler og hvor fravalg slet ikke er en del af aftenen. Derfor har de fået lavet en all-inclusive restaurant oplevelse, hvor du kan smage på alt. De fleste steder i landet, som serverer buffet, lader dig betale for drikkevarer ved siden af, som oftest næsten koster det samme som maden selv. Dette kommer du ikke ud for hos Det Glade Vanvid. Du betaler 399,- for hele vanviddet. Fredag og lørdag giver du dog 599,-. Det er pengene værd. 

Konceptet er som førnævnt all-inclusive gastronomi. Derfor får du udover den lækre, gourmet mad, der er tilpasset årstiden, også mulighed for at smage hele syv forskellige vine og to slags øl. Ejerne ser det selv som en mulighed for at prøve en masse forskellige vine, som kan sidestilles med en mindre vinsmagning, så måske du skal følge rådet? Brødrene Koch har sørget for en fantastisk aften for dig og vennerne, familien, kollegerne eller andre, hvor I absolut intet skal mangle. Den gode mad og den gode smag kan du nyde til udsigten ud over havnebassinet med lyden af stemningsfuld musik i ørene. Der er intet at betvivle, hvis du har en særlig aften i sigte. Du får serveret alt fra sæsonens herligheder fra din appetizer, forret, hovedret og dessert og et stærkt glas til kaffen. 

Restauranten er indrettet i hyggelige og uformelle rammer, i hjertet af Århus. Stedet er indrettet med to større lokaler, som kaldes “gryden” og “panden”. begge med samme koncept. Rundt om finder du Aros, Den Gamle by, Aarhus Domkirke, forskellige museer og meget mere. Der er ikke langt til grønne områder, hvor du kan slå mave efter en aften med all-inclusive gastronomi. 

Søger du store madoplevelser i Århus, så er det Det Glade Vanvid, stedet du skal sætte dig til bords og nyde en aften i særklasse. Med sikkerhed vil du blive lige så glad og tilfreds, som de mange andre gæster der har været forbi Det Glade Vanvid. Stedet beskrives som en madoplevelse, der vil blive svær at overgå, god service og god håndtering af allergener. Som du kan læse, så byder denne restaurant virkelig på Glæde på Vanvidsskalanen. Intet mangler du kan derfor se frem til en madoplevelsen, som du sent vil glemme, for du vil nemlig komme der indenfor få måneder igen. 
Adresse

Pakkerivej 2B
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 86 18 64 00
Email: kontakt@detgladevanvid.dk


Åbningstider

"Panden"
Søndag - mandag: Lukket
Tirsdag - torsdag: 18.30 - 21.30
Fredag - lørdag: 18.30 - 22.30


"Gryden"
Søndag - onsdag: Lukket:
Torsdag: 18.30 - 21.30
Fredag - lørdag: 18.30 - 22.30


Website

https://detgladevanvid.dk/aarhus/