Restaurant Pihlkjær

Restaurant Pihlkjær


Restaurant Pihlkjær er en delvis økologisk restaurant, der serverer alt fra fisk, skaldyr og kød. Derudover tilbyder restauranten også lækre vegetarretter imod forudbestilling.

I hjertet af Aarhus finder du Restaurant Pihlkjær. En indbydende restaurant der har plads til både gæster i de hyggelige lokaler inden for, men også i den hyggelige gårdhave, som du finder udenfor. 
Med delvist økologisk menes der at restauranten ikke er certificeret økologisk, men at så mange varer som muligt er økologiske. Faktisk stammer en hel del af ingredienserne i de lækre retter fra ejerens egen have. Der er intet fast menukort på Restaurant Pihlkjær, da der hele tiden bliver sammensat nye, spændende retter med årstidens grøntsager. Selvom du finder et væld af forskellige retter hos Restaurant Pihlkjær, er deres speciale fisk. Ejeren af restauranten Henrik Pihlkjær er uddannet kok, og har mere end 20 års erfaring i branchen. Du er derfor sikret, at der ved tilberedningen er tænkt ned til mindste detalje. Men det er ikke kun tilberedningen af maden, der er gennemtænkt. For at fuldføre den gode smagsoplevelse, tilbyder Restaurant Pihlkjær lækre drikkevarer, der er afstemt til maden. 

Et lille ekstra tip herfra: Du kan få en tre retters menu på Restaurant Pihlkjær for 275,-.

Som det måske er blevet bemærket lægges der stor vægt på grøntsagerne i maden på Restaurant Pihlkjær og det underbygges af, at der pyntes med friske grøntsager i "vaser på bordene". Generelt er Pihlkjær Restaurant et meget rart sted at være. Det skal være et hyggeligt sted med en afslappende atmosfære, hvor man kan trække sig lidt tilbage og nyde den gode mad i rolige omgivelser. Personalet bestræber sig på at give dig den bedste oplevelse og en god service. 


Så hvis har lyst til at forkæle din smagsløg med retter, hvor der er tænkt ned til mindste detalje over råvarerne, er et besøg på Pihlkjær Restaurant lige noget for dig..
Adresse

Mejlgade 28, Baghuset, 8000 Århus C.


Kontakt info

Telefon: 86 18 23 30
E-mail: kontakt@pihlkjaer-restaurant.dk.


Åbningstider

Tirsdag - torsdag: 17.30 - 22.30
Fredag - lørdag: 17.30 - 23.30
Søndag - mandag: Lukket

Bestilling af bord foregår telefonisk eller online gennem deres hjemmeside. 


Website

Restaurant Pihlkjær's websiteRestaurant Pihlkjær
Restaurant Pihlkjær
Restaurant Pihlkjær
Restaurant Pihlkjær