Brasserie Belli

Brasserie Belli


Leder du efter et hyggeligt spisested i hjertet af Århus, så anbefaler vi, at du besøger Brasserie Belli på Frederiksgade 54. Brasserie Belli har eksisteret siden 1994, og ligger hvor den altid har ligget. Få minutters gang fra Århus Musikhus.

Brasseriet drives af familien Belli, som også startede brasseriet.
Brasserie Belli er en kombineret café og restaurant med et frokost- og aftensmenukort, hvor du kan nyde veltilberedte og velsmagende retter. Bellis mad er af gode kvalitets råvarer, som de får fra lokale leverandører. Æblerne kommer ikke mindst fra mormor Bittens gamle æbletræer, og flere af produkterne kommer fra brødrene Belli’s urtehave. Spiser du frokost på Brasserie Belli, så kan du med fordel bestille Belli Classic - en lækker frokostanretning med bl.a. røget norsk laks, kalveculotte, råmælksbrie og salater med pesto. Frokostkortet byder også på sandwiches, franske anretninger, brunch, suppe og forskellige kødretter. En aftensmenu på Brasserie Belli kan nemt nydes til under 200 kr. og menukortet byder på spændende retter, hvor inspirationen er hentet fra det franske køkken. Du kan bla. bestille dyrekølle, jomfruhummersuppe, løgsuppe, muslinger, lam, laks, kalvebryst og desserter som créme brûlée, crêpes suzette, chokoladekage og meget mere. Brasserie Belli har en lang tradition bag sig og har rødder tilbage i det gamle cirkus – Cirkus Belli – som i mange år var det største og et af de mest berømte cirkus i Danmark lige indtil sin sidste sæson i 1953.
Brasserie Belli håber på, at hver person, der besøger Brasserie Belli forlader stedet på glade maver, og med en lille del af Belli med sig i hjertet. Her er du altså sikret en god oplevelse – både for mave og for sind.
Adresse

Frederiksgade 54 - 8000 Aarhus C


Kontakt info

Tlf.: 86 12 07 60
E-mail: belli@belli.dk


Åbningstider

Mandag - lørdag: kl. 11:00 - 23:00
(Køkken 11:00 - 16:00 og 16:30 - 21:00)
Telefonen er åben mandag - lørdag; 10.00 - 17.00
Søndag åben for selskaber og diner transportable.


Website

Brasserie Belli's websiteBrasserie Belli
Brasserie Belli
Brasserie Belli
Brasserie Belli