Restaurant Mellemrum

Restaurant Mellemrum


Restaurant Mellemrum er en flot restaurant, som er opbygget omkring enkelte retter med stor smag. Restauranten ligger i hjertet af Århus og fungerer som et sted, hvor du kan tage en pause fra hverdagen – altså et mellemrum i mellem dagligdags gøremål, så som at gå på arbejde og gå i seng om aftenen. Her er besøget på Restaurant Mellemrum derfor et mellemrum i mellem disse banale og hverdagspræget rutiner. Dette er også grunden til navnet er opstået, da tiden ikke betyder noget her. Det eneste du skal bekymre dig om, er at få en smagsoplevelse uden lige, og derfra er alt andet lige gyldigt. Derfor har Restaurant Mellemrum skabt et rum hvor hverdagen lukkes ude og det eneste der er vigtigt er maden, vinen og samværet med dine venner, din familie eller din elskede.

Restauranten er for alle der elsker god mad og udsøgt vin. Så hvis du kan genkende det hos dig selv, så er det helt sikkert et sted for dig. De går op i hvad de putter i glassene og på din tallerken, de går ikke op i priser og Michelin stjerner, men at du har det godt. Det er altså dig og maden der er 100% i fokus. At du får en fantastisk helhedsoplevelse er enormt vigtig for personalet. Hvis du er glad, er de glade. Restaurant Mellemrum har ikke et fast menukort af den simple grund, at de kun benytter de bedste og mest friske råvarer for årstiden og så er det selvfølgelig lokalt! Derfor føler de ikke at de kan sammensætte en menu, hvis råvarerne ikke er optimale efter deres standarder. Menukortet er derfor enkelt med kun 4 forretter og 4 hovedretter, der passer rigtigt godt sammen, hvor der selvfølgelig skal være plads til forbehold. Nogen kalder maden for gourmet – Mellemrum selv kalder det for kærlighed til håndværket.

Det er muligt at leje lokalerne, hvis du har brug for et sted til møder eller konferencer. Der serveres selvfølgelig mad, der passer til tidspunktet på dagen, hvor mødet foregår. Du kan selvfølgelig også booke lokalerne til private selskaber, hvor der er blevet skabt nogle menuer perfekte til formålet. Hvis du blot ønsker den udsøgte mad, men ikke har brug for lokalerne, så er det også muligt at bestille mad ud af huset. På den måde kan du stadig få den komplette smagsoplevelse, selvom det ikke foregår i Mellemrums hyggelige omgivelser.

Så hvis du er vild med lækker mad, der virkelig er blevet kredset for og lavet med stor kærlighed og passion, så er Restaurant Mellemrum lige stedet for dig. Her får du en smagsoplevelse, du sent vil glemme og du vil helst sikkert have lys til at vende tilbage til restauranten hurtigst muligt. Efter et besøg her, indser du hvor vigtigt det er med et mellemrum i hverdagen.
Adresse

Fredens Torv 2, 8000 Århus C


Kontakt info

Tfl: 86 17 18 38
e-mail: Info@restaurantmellemrum.dk


Åbningstider

Mandag - lørdag: 17.00 - 02.00
OBS: Sidste bestilling i køkkenet kl. 21.30


Website

Restaurant Mellemrum's websiteRestaurant Mellemrum
Restaurant Mellemrum
Restaurant Mellemrum
Restaurant Mellemrum