Det Grønne Køkken - Aarhus


Hvis du ønsker sund og nem mad, som du kan tage med dig på farten som take away, så er det Grønne Køkken et oplagt valg til dig. Hos det Grønne Køkken finder du et stort udvalg af forskellige salater, thailandske specialiteter og varme retter. Hvis dette lyder som noget for dig, kan du med fordel købe din næste frokost eller aftensmad hos Det Grønne Køkken, som du enten kan vælge at spise i restauranten eller tage det med hjem. Du finder restauranten beliggende i flere af de store studiebyer, såsom København, Odense, Kolding, Aarhus og Aalborg. Det Grønne Køkken i Aarhus finder du beliggende på adressen M. P. Bruuns Gade 25.

 

Hos Det Grønne Køkken finder du et stort udvalg af retter, og du er derfor sikker på at finde noget, som falder i din smag. Her finder du nemlig hele 7 buffeter. Disse buffeter indeholder 60 forskellige retter, såsom forskellige slags kød og thailandske specialiteter. Så hvad end du har lyst til en sund og let frokost i form af en let salat, eller du har lyst til en mere snasket aftensmad i form af nogle thailandske forårsruller og noget kød, så er dette muligt hos Det Grønne Køkken. Da udvalget er så stort, kan du nemt tage endda din mest kræsne ven med herhen, da I alle er sikre på at finde noget, som I kan lide i denne store buffet.

 

Hvad end du foretrækker at spise maden derhjemme eller nyde den i restauranten, så er begge dele muligt hos Det Grønne Køkken. Maden har stort variation, gode priser og er sund, hvilket kun er positive ting. Så hvis du står og mangler en idé til din frokost eller din aftensmad, så er Det Grønne Køkken måske det oplagte valg til dig.
Adresse

M. P. Bruuns Gade 25
8000 Aarhus C


Kontakt info

Tjek hjemmesiden for kontaktoplysninger her.


Åbningstider

Tjek hjemmesiden for åbningstider her.


Website

www.dlet.dk