Restaurant Le Basilic

Restaurant Le Basilic


Restaurant Le Basilic er en fransk/dansk restaurant, som ligger flot placeret i den let befærdede ende af Mejlgade. På hjørnet er indgangen, som bebuder en kongelig middag, med sine røde og gyldne farver og den dæmpede belysning på indgangspartiet. Indenfor går de gule, smalle mursten igen og skaber en rustik atmosfære, som giver en autentisk fornemmelse af en moderne restaurant i Paris.

Stedet er inspireret af det franske køkken, hvor de har kombineret det bedste fra både det danske og det franske køkken og her skabt en eksplosion af nydelse og sanselighed. Maden anrettes og præsenteres på en kreativ måde af de veluddannede kokke og giver en oplevelse for alle sanser.

Da maden er i højsædet og det er her fokus ligger, skal i selv medbringer vinen. Du skal derfor ikke betale ekstra for drikkelse og kan tillade dig at tage den bedste flaske vin med som du har stående i vinreolen derhjemme. Har du ikke lige den rette flaske stående, eller glemte du lige at tage den med på vej ud af døren eller måske gider du ikke slæbe rundt på en flaske når du skal i byen, så kan du også vælge vin fra restaurantens vinkort til fordelagtige priser.

Du kan vælge mellem tre forskellige menuer.

  • Gourmet menu til dem der skal have den helt store oplevelse med tre, fire eller fem retter.
  • Sæsonmenu til dig, som gerne vil nyde sæsonens råvarer
  • Surprisemenu. Hvis du gerne vil overraskes positivt og tør lade kokken bestemme, så får du her 6 små, smukt opsatte retter, der er tilpasset tidens trend.

Har du særlige behov i forhold til hvordan din mad skal tilberedes eller er der nogle madvarer du ikke ønsker eller tåler, så er personalet på Le Basilic meget hensynsfulde og tilpasser din menu efter dine ønsker.

Er I et større selskab der skal afholde en fest har I mulighed for at leje hele restauranten eller bare en sektion der passer til selskabets størrelse. Her kan du som altid tage din egen vin med, men restauranten tilbyder også nogle yderst delikate vine til favorable priser. Du kan også vælge at få den hyggelige atmosfære fra restauranten bragt hjem til dig selv i stuen. Le Basilic leverer mad ud af huset til alle både selskaber og en lille intim middag med kæresten.

Studenterguiden.dk anbefaler at lægge vejen forbi denne spændende restaurant, da vi finder det er en oplevelse både kulinarisk og stemningsmæssigt, samt en yderst venlig service. Desuden er det værd at bemærke at restauranten har fået ganske gode anmeldelser på henholdsvis Tripadvisor og deres Facebookside.


Studenterrabatter

Der er et særligt tilbud til studerende fra mandag til torsdag på tre retter for 235 kr. Fredag og lørdag kan du spise i restauranten fra kl. 17-19 og spare 20% på maden. Så skynd dig at reservere et bord her!
Adresse

Mejlgade 85, 8000 Århus C


Kontakt info

Tlf.: +45 86 18 24 41
Email:
kontakt@basilicaarhus.dk


Åbningstider

Mandag - Onsdag   17:00 - 23:00
Torsdag - Lørdag    17:00 - 24:00
Søndag    Efter Aftale


Website

Le BasilicRestaurant Le Basilic
Restaurant Le Basilic
Restaurant Le Basilic
Restaurant Le Basilic