The Diner

The Diner


The Diner er en som navnet antyder en Diner i den helt klassiske betydning! Her finder du en all-american oase i særklasse, hvor der er ikke er en detalje der er glemt!

The Diner tager udgangspunkt i de gode gamle 50'ere, og du vil fra det øjeblik det træder ind i lokalet kunne mærke den helt specielle atmosfære. De smilende tjenere og servitricer står klar til at gøre dit besøg hos The Diner til en uforglemmelig oplevelse. Her vil du på vejen ned til dit bord kunne "møde" filmstjerner som James Dean, Marilyn Monroe, Frank Sinatra og mange andre. Musikken, indretningen og ikke mindst uniformerne tager udgangspunkt i autentiske amerikanske stilarter.

Det klassiske All-American menukort!
På menukortet finder alle de klassiske amerikanske "Diner Classics" f.eks. All-American Brunch, Pancakes – Triple Trouble, Hot Wings, Philly Steak Sandwich, Apple Pie, Cheesecake og ikke mindst de klassiske  milkshakes - i mange smagsvarianter. Her går du helt sikkert ikke sulten hjem!

Early Bird
Du kan spare op til 25% på hele regningen, hvis du har mulighed for at spise mellem kl 15.00 - 17.00. Eneste krav er, at du max er ved bordet en time og er ude senest kl. 18.00. Du kan læse mere om Early Bird her!

Catering og fest?
Skal du/I holde en temafest er The Diner det oplagte valg! Er I 20+ der ønsker en uforglemmelig madoplevelse kan der bestilles catering fra The Diner. Her er du garanteret flotte priser, store portioner og ikke mindst et varieret menukort! Du kan se mere her!

Få et fedt job!
The Diner søger ofte personale - så søger du et spændende og varieret studiejob i fantastiske rammer kan du læse mere om mulighederne her.

Du finder desuden The Diner i Viby og i deres nyåbnede restaurant i Vejle.
Adresse

M.P. Bruunsgade 42
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon 2982 6682
E-mail: info@thediner.dk


Åbningstider

Mandag - Onsdag: 11:00 - 21:00
Tordag - Fredag:    11:00 - 22:00
Lørdag:                 10:00 - 22:00
Søndag:                10:00 - 21:00


Website

The Diner's websiteThe Diner
The Diner
The Diner
The Diner