Café Viggo


Prøv tage et smut på Café Viggo og nyd udsigten udover åen i Aarhus, mens du nyde et af de lækre caféretter, som står på menukortet. Café Viggo er en del af Jakobsen & Co, som består af forskellige populære spisesteder i Aarhus. Hvis du befinder dig i nærheden af Aarhus, så kan du med fordel besøge caféen på adressen Åboulevarden 52 som ligger midt i hjertet af byen. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at komme et smut forbi her, hvis du alligevel befinder dig i byen. Hvad end det er i forbindelse med en omgang shopping, en biograftur eller noget helt tredje, så er caféen et hyggeligt sted at starte eller slutte dagen af på.

Café Viggo er ikke bare en typisk café, hvor man kommer for at spise. Indretningen er i topklasse og danner rammerne for den hyggelige atmosfære, som du mærker med det samme, når du træder ind af Café Viggos døre.

I 1996 åbnede Café Viggo dørene op for første gang, og caféen har lige siden været meget populær blandt unge såvel som ældre. Prøv den lækre Viggo Burger eller en af deres mere utraditionelle retter, så som gratineret gedeost eller clubsandwichen med plukket balinesisk karrykylling og mangochutney. Menukortet byder på mange spændende retter, og du vil bestemt kunne finde noget, som falder i din smag. Du kan også vælge at spise din brunch på Café Viggo, som er vældig populært blandt mange.

Hvis du blot er lidt lækkersulten, så kan Café Viggo også klare det! På menukortet finder du nemlig også alt fra blåbærmuffins til klassisk creme brulée, som kan være med til at friste den søde tand. Tilsæt en kop velbrygget kaffe og du har hermed opskriften på en hyggelig eftermiddag ved åen i Aarhus.

Men Café Viggo er ikke bare en café, hvor man kommer på for at spise. Du kan også tage dine studiekammerater med ud en fredag aften, for at drikke et par af deres lækre cocktails i de skønne omgivelser. Det søde personale er meget serviceminded og vil gøre deres bedste for, at din oplevelse på Café Viggo bliver endnu bedre. En kombination af smagfuld mad, god service og skønne omgivelser gør, at du helt bestemt får lyst til at tage på Café Viggo igen!

Hvad end du søger et sted at få morgen-, middag- eller aftensmad eller måske nogle lækre cocktails, så danner Café Viggos rammerne for alle anledninger. Af morgenmad finder du blandt andet tapasbrunch, croissant, havregrød, omelet eller en morgentallerken på menuen. Til frokost finder du diverse traditionelle caféretter såsom pastaret, sandwich, salat, smørrebrød, snacks og deleretter. Til aften finder du ligeledes et lækkert udvalg af deleretter, aftenretter, burgers, 3-retters menu og andre lækre sager, som helt sikkert er værd at tjekke ud. Ydermere er deres cocktails helt sikkert også noget, som bør opleves! Her har de et godt udvalg af traditionelle og lækre drinks samt nye og friske drinks. Hvad end du er til vodka, rom, gin eller noget helt tredje, så findes der en drinks til netop dig!

Ønsker du at vide meget mere om caféen samt se lækre billeder, så kan du følge med på deres Instagram. Her deler de jævnligt billeder fra caféen og deres mad, og du er sikker på at blive fristet til at komme et smut forbi, når du tjekker denne ud. Derudover deler de også diverse nyheder, ændringer af åbningstider og andet, der er relevant at vide, så det er helt klart en god idé at følge med her.

Har du lyst til lækker og klassisk café mad, så et tag smut på Café Viggo! Hvad end det er vennerne, familien, kæresten eller dine studiekammerater, som trænger til at komme lidt ud, få noget lækkert mad i gode omgivelser og med hyggeligt selskab, så er der altid en anledning til at komme et smut forbi. Hvis I ønsker noget lækkert mad, findes der et stort udvalg af dette på menukortet. Hvis I blot har lyst til noget lækkert eller en kop kaffe, så kan I også sagtens nøjes med dette.

Psst, ønsker du at købe en gave til en du holder af, så kan du hos Café Viggo købe gavekort til caféen. På denne måde kan du give en hyggelig oplevelse til en du holder af, og som der trænger til at få en god omgang mad i hyggelige omgivelser. Et gavekort er altid et sikkert valg, så hvad end det er din veninde, din kæreste eller en helt tredje, som trænger til at blive forkælet med sådan en gave, er sådan et gavekort en sikker vinder.
Adresse

Åboulevarden 52, 8000 Århus C.


Kontakt info

Telefon: 86 19 00 11
E-mail: tsj@jakobsenco.dk


Åbningstider

Søndag – onsdag: 09.00 – 21.00
Torsdag – lørdag: 09.00 – 22.00


Website

Café Viggo's website