Café Viggo

Café Viggo


Prøv tage et smut på Café Viggo og nyd udsigten udover åen i Aarhus, mens du nyde et af de lækre caféretter, som står på menukortet. Café Viggo er en del af Jakobsen & Co, som består af forskellige populære spisesteder i Aarhus.

Café Viggo er ikke bare en typisk café, hvor man kommer for at spise. Indretningen er i topklasse og danner rammerne for den hyggelige atmosfære, som du mærker med det samme, når du træder ind af Café Viggos døre.

I 1996 åbnede Café Viggo dørene op for første gang, og caféen har lige siden været meget populær blandt unge såvel som ældre. Prøv den lækre Viggo Burger eller en af deres mere utraditionelle retter, så som gratineret gedeost eller clubsandwichen med plukket balinesisk karrykylling og mangochutney. Menukortet byder på mange spændende retter, og du vil bestemt kunne finde noget, som falder i din smag. Du kan også vælge at spise din brunch på Café Viggo, som er vældig populært blandt mange.
Hvis du blot er lidt lækkersulten, så kan Café Viggo også klare det! På menukortet finder du nemlig også alt fra blåbærmuffins til klassisk creme brulée, som kan være med til at friste den søde tand. Tilsæt en kop velbrygget kaffe og du har hermed opskriften på en hyggelig eftermiddag ved åen i Aarhus.

Men Café Viggo er ikke bare en café, hvor man kommer på for at spise. Du kan også tage dine studiekammerater med ud en fredag aften, for at drikke et par af deres lækre cocktails i de skønne omgivelser. Det søde personale er meget serviceminded og vil gøre deres bedste for, at din oplevelse på Café Viggo bliver endnu bedre. En kombination af smagfuld mad, god service og skønne omgivelser gør, at du helt bestemt får lyst til at tage på Café Viggo igen!

Har du lyst til lækker og klassisk café mad, så et tag smut på Café Viggo!
Adresse

Åboulevarden 52, 8000 Århus C.


Kontakt info

Tlf.: 86 19 00 11
E-mail: tsj@jakobsenco.dk


Åbningstider

Mandag - onsdag: kl. 10:00 - 01:00
Torsdag: kl. 10:00 - 02:00
Fredag: kl. 10:00 - 03:00
Lørdag: kl. 09:30 - 03:00
Søndag: kl. 10:00 - 00:00


Website

Café Viggo's websiteCafé Viggo
Café Viggo
Café Viggo
Café Viggo