D & D

D & D


Værner du meget om dit hår, og lader du kun de dygtigste få fingrene i det? Så kan du roligt kigge forbi D & D, hvor du møder indehaveren Dorde, der er en af Aarhus' absolut bedste frisører. Salon D & D ligger på adressen Søndergade 34 på 1. sal, de tilbyder deres kunder alt indenfor frisørfaget og har specialiseret sig i naturkrøller. Hvor andre frisører har givet op overfor de vildtvoksende naturkrøller, har D & D en hel særlig klippe- og stylingteknik, der gør kunderne lykkelige, når de forlader salonen med tæmmet hår og cool frisure. D & D sætter en ære i, at få styr på selv det mest umulige hår, så du går derfra med en perfekt frisure.

Hos D & D bliver du budt velkommen af den altid smilende indehaver Dorde. Dorde har over 25 års erfaring indenfor frisørfaget, og er også uddannet kosmetolog og stylist. Der lægges stor vægt på servicen hos D & D, hvilket betyder at du som kunde i salonen altid er i højsædet. Din oplevelse skal være personlig og 100 % tilfredsstillende, det er personalets mindstekrav til dem selv, derfor kan du altid vente dig en god oplevelse og et fantastisk resultat hos D & D, til priser der er yderst gode.

Book din næste tid online – dit hår vil elske det.

D & D´s koncept er løbende under udvikling, bl.a. følges der med i, hvad du som kunde fortæller er oppe i tiden, hvad de helt nye trendsettere og bloggere spår at blive det nye, og ikke mindst sørger de altid for at holde sig opdateret via kurser og messer. Det er vigtigt at kunne give kunderne lige det de ønsker, derfor tager D & D dig altid med på råds, og kan derefter sammensætte den bedste behandling til dig og dit hår. En god dialog er vejen frem, og hos D & D starter i altid med at en god samtale, så du går derfra med indfriede forventninger, om det så er spidserne der skal klippes, en lækker balayage eller en trimning, er der vigtigt for Dorde, at du får det resultat du ønsker.

 Lær at bruge og elske dine naturkrøller - bestil tid på telefon: 2248 5800.

D & D har utrolig mange flotte anmeldelser på deres Facebook-side, der er ingen tvivl om, at der her er en salon i absolut særklasse. Om det er naturkrøller der skal tæmmes, håret der skal farves, eller pandehåret der skal klippes, har D & D altid den bedste tilgang til det, og ikke mindst virkelig gode priser, hvor alle kan være med. På Studenterguiden.dk giver vi vores varmeste anbefalinger, så skynd dig at bestille tid, du vil ikke fortryde det.

Book en tid online her!


Studenterrabatter

10 % STUDIERABAT på alle klip - Gælder i tidsrummet Mandag - Torsdag kl. 11.00 - 14.00 ved fremvisning af gyldigt studiekort. 


 
Adresse

Søndergade 34, 1. sal
8000 Aarhus C
(egen indgang via telefonsmøgen 8-10)


Kontakt info

Telefon:  22 48 58 00
Email: dogd@hairtools.dk


Åbningstider

Mandag: 13.00 - 19.00
Tirsdag: 11.00 - 18.00
Onsdag: 11.00 - 16.00
Torsdag: 11.00 - 18.00
Fredag - søndag: Lukket


D&D tilbyder stor fleksibilitet omkring åbningstider - så har du et behov uden for den officielle åbningstid, så ring og forhør dig, så skal de nok finde en tid til dig.


Website

D & Ds websiteD & D
D & D
D & D