Frisør Cut'n Cool

Frisør Cut'n Cool


Centralt i Aarhus ligger Frisør Cut'n Cool, og her bydes du velkommen af én af Aarhus’ dygtigste frisører. Indehaver Henriette er pt. alene i salonen, som hun har haft siden december 2010. Henriette er udlært med den 4-årige godkendte frisøruddannelse, og sætter en stor ære i hendes håndværk, og derfor holder hun sig altid opdateret ved at deltage i kurser i Danmark, men også i udlandet. For Henriette er det vigtigt, at kunden føler sig i centrum, og hun bruger den tid, der skal til for at få det perfekte resultat – hver gang! Det er vigtigt, hvad end du har kort, langt eller naturkrøllet hår, at du går ud af døren med 110 % tilfredsstillelse.

Som kunde hos Frisør Cut'n Cool bliver du altid modtaget med smil og stort overskud, og den hyggelige salon får dig hurtigt til at slappe af og komme ned i gear. Salonen er for hele familien, og Henriette har dygtiggjort sig i at have et bredt udvalg af behandlinger, så om det er en lækker balayage, extensions, en grundig klipning, nyeste herremode, eller lidt ekstra tålmodighed med børnene, finder du det hele samlet her. Priserne er super studievenlige, så her har alle råd til lækkert hår.

Brug for ny frisure eller skal du have styr på lokkerne?  Bestil tid online her!

Udover at være en dygtig frisør, så er Henriette også uddannet makeupartist og har været med til mange forskellige fotoshoots, Tarok filmen, brudemessen, luftspillet på Vilhelmsborg, frivillig ved Look Good Feel Better, samt flere modeshows. Ved siden af salonen er hun også freelance tekniker for IdHair, hvor hun rejser rundt i hele landet og er med til at undervise andre frisører, så der er ingen tvivl om det høje faglige niveau. Skal du til galla, giftes eller andre store arrangementer, har Frisør Cut'n Cool også forskellige pakkeløsninger, så alt er perfekt til den store dag.

Studenterguiden.dk har sjældent mødt en så dygtig, sød og ikke mindst imødekommende frisør, som virkelig elsker sit fag. Her er der ingen tvivl om, at du er 100 % i fokus, og Henriette er ikke tilfreds, før du er det. Priser er meget SU-venlige, især taget det høje faglige niveau i betragtning. Vi kan på det varmeste anbefale en tur forbi Cut'n Cool - her bliver du ikke skuffet!

Ring eller skriv på 3139 8610, hvis det haster! Henriette kan næsten altid skaffe dig en tid med det samme, og husk at fremviser du gyldigt studiekort, får du 10 % rabat!

Kom ind og få inspiration - helt uden forpligtigelser!


Studenterrabatter

Der gives 10% rabat i salonens åbningstider mod fremvisning af gyldigt studiekort.
Bestil en behandling med studierabat online!
Adresse

Thorvaldsensgade 28
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 8610 2000
Mobil: 3139 8610
Mail: info@cutncool.dk
Book en behandling


Åbningstider

Mandag: 09.00 - 17.00
Tirsdag: 12.00 - 21.00
Onsdag: 09.00 - 17.00
Torsdag: 07.00 - 15.00
Fredag: 09.00 - 18.00
Lørdag: 08.00 - 13.00


Website

Frisør Cut'n Cool's websiteFrisør Cut'n Cool
Frisør Cut'n Cool
Frisør Cut'n Cool