La Forchetta Ristorante


La Forchetta Ristorante tilbyder gastronomiske oplevelser fra det franske og italienske køkken, dvs. at du her kan få mad fra to af de mest populære europæiske køkkener. La Forchetta er smukt placeret i Mahlers gamle lokaler i Vestergade.

Når du træder ind i La Forchetta Ristorante vil du opleve den lækre franske elegance og den hyggelige stemning fra Italia. La Forchetta betyder ”gaflen” på italiensk, og udtales ”Forketta”.
La Forchetta er kendt for deres seriøse og ægte madlavning. De holder sig til klassisk italiensk og fransk inspireret madlavning, og forsøger ikke at lege med mad fra kryds og tværs af kontinenterne.
Der er op til flere lækre specialiteter som chateaubriand, lammekrone og søtunge.
Betjeningen er mere end i orden, og du vil blive forkælet, som en indoeuropæisk royal.
La Forchetta Ristorante giver dig mulighed for at nyde god mad i lækre omgivelser, og du kan bestille 2 retter for 189 kr. og 3 retter koster kun 239 kr. Retterne er af højeste kvalitet, og prisen lidt af et såkaldt ”steal”.
På Tripadvisor skriver en glad kunde: ” Velsmag, smukke lokaler, betjening der både ved noget om maden og de vine der passer til. Billigt i forhold til kvaliteten, absolut et besøg værd. Det er en restaurant og ikke en cafe, hvor det hele skal være hurtigt og smart, her går det stille og roligt, og der er fokus på det væsentlige, nemlig maden og vinen.”

Når du besøger La Forchetta vil du blive taget godt imod, og du kommer til at gå mæt og glad derfra.
Adresse

Vestergade 39, 8000 Århus C


Kontakt info

Telefon: 86 19 06 96
E-mail: kontakt@laforchetta.dk


Åbningstider

Lukket mandag og søndag.


Website

La Forchetta Ristorante's website


La Forchetta Ristorante
La Forchetta Ristorante
La Forchetta Ristorante
La Forchetta Ristorante