Restaurant Miró

Restaurant Miró


Restaurant Miró er en af Århus’ lækreste Gourmet restauranter. Restauranten har eksisteret siden 1990 og har været en stor succes siden den blev etableret i det Århusianske bybillede. Hos restaurant Miró er det dig der er i fokus. Det vigtigste er at du har det godt og føler dig godt tilpas. Du skal have en aften der står i hyggens og kvalitetens tegn, hvor u samtidig for en helhedsoplevelse af både maden, vinen, stemningen og den gode service. Alt skal spille sammen, så du får en fantastisk aften, som du sent vil glemme. Når du træder ind hos Restaurant Miró bliver du forkælet med det samme, og du kan virkelig mærke at det er dig der er i fokus.

Hver måned får restauranten en ny menu, som er tilpasset efter de råvarer, der passer til de råvare, der passer til årstiden og den givende måned. Restauranten serverer nemlig kun de bedste, lækreste og mest friske råvarer. Udover den lækre mad, som er skiftende hver måned, har de også et stort udvalg af vin. Her anbefaler køkkenet de bedste vine, som passer perfekt til de retter, der serveres den pågældende måned. Der er mange forskellige slags vine, der er både, champagne, rød-, hvid-, søde og mousserende vine, samt portvine og madeira.

Det er også muligt at bestille mad ud af huset, til større arrangementer. Her kan du både få buffet og en sammensat menu, ud af huset. Som selvfølgelig også er sat sammen af årstidens lækreste og mest smagfulde råvarer. Maden er primært inspireret af det franske køkken, dog med et twist fra både det asiatiske, italienske og ny nordiske køkken. Det vigtigste er smagen, som helt sikkert er i hovedsæddet. Derudover er det også vigtigt hvordan de forskellige smage og konsistentser mødes og sammen skaber noget helt nyt. Så hvis du er til lækker gourmet mad, hvor der er kredset for smagen, så er Restaurant Miró helt sikkert et sted du skal prøve!
Adresse

Marstrandsgade 2 8000 Århus C


Kontakt info

Tel. 86 13 87 00


Åbningstider

Mandag: LUKKET
Tirsdag:18:00-21:30
Onsdag: 18:00-21:30
Torsdag: 18:00-21:30
Fredag: 18:00-21:30
Lørdag: 18:00-21:30
Søndag: LUKKET


Website

Restaurant Miró's website