Restaurant Friheden


Når du mærker, at sulten presser sig på, mens du er i Tivoli Friheden, så tag et smut forbi Restaurant Friheden, som ligger placeret nær Tivoli VanDvittig. Fra Restaurant Friheden kan du se udover de smukt beliggende tivolisøer med de søde svanebåde. Du kommer ind ved Den Røde Baron på skovbrynet. I tidsrummet hvor Tivoli Friheden har åben, vil du kunne finde ind- og udgang til restauranten ved Tivoli Frihedens hovedindgang.

Gør din tur i Tivoli Friheden komplet med en fantastisk smagsopleve. Den gode mad kan nydes, mens du og din familie/dine venner nyder de smukke omgivelser. I får tid til at sætte jer lidt ned, slappe af, nyde den gode stemning og komme lidt væk fra Tivolis trængsler. Restauranten kan rumme helt op til 200 personer, og dets lokaler er opdelte med udsigt over søen og forlystelserne, for at give kunderne den bedste udsigt.
Restauranten har åbent for selskaber og ikke mindst á la carte i Tivoli Frihedens sæson. Restaurant Friheden har for selskaber på mindst 20 personer åbent uden for sæsonen.
Skal du afholde et arrangement, kan Restaurant Friheden kontaktes. Her kan du få et tilbud på arrangementet. De hjælper ikke mindst gerne med sammensætningen af menuen. Frihedens køkken spænder fra lette traktementer, altså servering af mad og drikkevarer, til store gallamiddage. Den serverede mad tager selvfølgelig udgangspunkt i dine ambitioner og ønsker. Med fokus på årstidens smage kreerer køkkenet mad til selskaber og arrangementer i og ude af huset året rundt. Siden Restaurant Friheden er en familie-buffét og et bøfhus vil du kunne købe lækkerier i form af laks, forskellige stege, mormors frikadeller, sovs og kartofler, samt lækre desserter som fransk chokoladekage, softice og cheesecake. Her kan du rigtigt smage på Friheden!
Adresse

Skovbrynet 5, 8000 Århus C


Kontakt info

Tlf.: 86 14 77 34


Åbningstider

Åbningstider efter Tivoli Frihedens sæson.


For større selskaber på mindst 20 personer, kan Restaurant Friheden godt holde åbent uden for sæsonen.


Website

Restaurant Friheden's website