KFC - Aarhus


Er du vild med lækkert, sprødt og krydret kylling? Så vil du helt sikkert være vild med KFC! KFC står for Kentucky Fried Chicken, som er verdens mest populære kyllinge restaurantkæde. Du finder KFC beliggende i blandt andet studiebyerne Odense, København og Aarhus. KFC i Aarhus er beliggende på adressen Blomstervej 2K.

KFC åbnede for første gang dørene op for over 80 år siden i USA. Her skabte en kok en opskrift som var en blanding af hemmelige kryderier og urter, som var blevet kradset ind i træet på køkkendøren. I dag er denne opskrift stadig brugt og restauranten har udviklet sig til at blive en kæmpe international kæde. Den dag i dag bruger den stadig den samme, gode gamle originale opskrift.

I dag eksisterer der cirka 20.000 Kentucky Fried Chicken restauranter i over 125 lande, hvilket helt klart fortæller noget om deres success. Rundt omkring i deres køkkener i hele verdener står der kokke, som brænder for at lave et lækkert måltid mad til overkommelige priser. Derfor er KFC helt sikkert et sted for dig som studerende at spise, hvis du er vild med lækker kylling. Deres passion er at servere friske måltider mad af en fantastisk smag til deres kunder. Opskriften består af en blanding af 11 urter og krydderier som er tophemmelig. Denne findes på deres hovedkontor i USA i Kentucky.

Deres motto er “Finger Lickin’ Good” - så god er deres mad! Kyllingen er hverken lavet på en nem eller hurtig måde, idet det er kvaliteten og smagen der er i højsædet, og her bliver der virkelig kræset om maden. Kyllingen bliver rullet 10 gange i deres tophemmelige krydderiblanding, hvorefter den bliver rystet, så kyllingen får den rette mængde panering. Afslutningsvis bliver hvert enkelt stykke kylling tilberedt i en trykkoger ved lav temperatur. Dette gør, at kyllingen beholder den smag og konsistent, som de hos KFC er kendt for.

KFC har hele 55 milioner synes-godt-om-tilkendegivelser på deres internationale Facebook side. Dette fortæller helt sikkert noget om, hvor velkendt KFC er, og hvor meget kunderne holder af restauranten og deres lækre kylling. Du kan med fordel tjekke deres Facebook side ud, hvis du er interesseret i at se, hvad de deler. Her findes du blandt andet gode tilbud og lækre billeder af deres fantastiske sprøde og velsmagende kylling.

På KFC finder du mange forskellige variationer af deres kylling, så du aldrig bliver træt af det. På deres menukort finder du blandt andet et stort udvalg af kylling og burgers. Du kan blandt andet få deres orginal recipe, hot wings, crispy strips, filet bites, popcorn chicken, buckets, filet burger, riceboxes, wraps og diverse salater. Der er derfor rigeligt at vælge imellem, når du vælger at spise hos KFC. Deres store udvalg gør det nemt at finde noget, der falder netop i din smag. Derudover kan du få en masse lækre side orders, som blandt andet er pommes frites, coleslaw, kartoffelmos, majskolbe og diverse lækre dips. Derudover kan du få en lækker dessert i form af en god milkshake eller en chocolate cookie. Af drikkevarer tilbyder de sodavand, frugt drikke, vand, kaffe mm. Der er derfor et stort udvalg af både menuer, sideorders, desserter og drikkevarer.

KFC tilbyder også forskellige jobs. Hvis du mangler et sted, hvor du kan få et studiejob eller måske et fuldtidsjob i dit sabbatår, så kan det være fordelagtigt at tjekke KFC ud. De har en hel sektion på deres hjemmeside dedikeret til jobs, som du kan læse om her. De beskriver arbejdet hos KFC som værende med en attraktiv løn, personalegoder, et team med stærkt sammenhold og en sjov og social hverdag, hvilket helt klart er det oplagte studiejob til dig, som søger at tjene lidt ekstra penge ved siden af dit studie.

Besøg KFC til en lækker omgang frokost eller en god aftensmad sammen med studiekammeraterne. Hvad end I er til klassisk kylling, en god burger, en lækker wrap, en syndig cookie eller en milkshake, så finder I helt sikkert noget her, som falder i jeres smag.
Adresse

Blomstervej 2K
8210 Aarhus V


Åbningstider

Søndag - torsdag: 11.00 – 22.00
Fredag - lørdag: 11.00 – 22.30


Website

kfc.dk