Restaurant Koch

Restaurant Koch


Koch er en Private Dining & Gourmet Restaurant, som giver dig en gourmetoplevelse udover det sædvanlige. Når du træder ind af Restaurant Kochs døre, kan du være sikker på, at du kommer til at blive forkælet. Koch er smukt placeret på havnen i Århus.

Personlighed og smag er nøgleordene hos Restaurant Koch. Gastronomien handler ikke om tidens strømninger, men om mad af høj kvalitet. Det gode værtsskab, kælen for detaljer og et godt håndværk: det er disse ting Restaurant Kochs hjerte banker for at levere. Du kan altid føle dig velkommen hos Restaurant Koch, som vil sørge for, at du får en gastronomisk oplevelse af højeste kvalitet. Du kan ikke mindst forvente det bedste af, hvad de kan præstere og være sikker på, at de lever op til dine forventninger.

Koch er en anmelderrost restaurant. Aarhus’ lokalavis beskriver restauranten som ”en af de store ture i himmeriget”, som er en Michelin-stjerne værdi. Koch er særdeles populær, og beskrives ofte som en af Aarhus’, måske endda Jyllands, bedste restauranter. Deres anretninger er en rent visuel fryd for øjet, og de perfekte oplag til Instagram.

Selv beskriver Restaurantens ejere, Brødrene Koch, sig som langt fra fine på den. Nogle tror måske, de er krukkede, men egentlig er de bare ligetil og har en enorm stolthed omkring det, de laver. De ser mad som noget, der samler folk, og som får smilene frem. Mad skal mætte og give en lyst til at få det igen. Nærvær og hjertelighed omkring bordet er nøglen til et godt måltid. Det vigtigste for brødrene er at tilberede en god tallerken mad, der giver dig en storslået smagsoplevelse. Krydringen er her særligt centralt. Smagsgivere tages fra alle hylder, og madens inspiration kommer på tværs af køkkener og landegrænser. Brødrene mener, at livet ”er for kort til retter uden ”kant” og krydderi”.
Adresse

Pakkerivej 8000 Aarhus, Denmark


Kontakt info


Tlf.: 86 18 64 00
E-mail: www.brodrenekoch.dkÅbningstider

Torsdag – Lørdag: 18.00 – 24.00


Website

Restaurant Koch's websiteRestaurant Koch
Restaurant Koch