Bluefin


På Borggade 4c i Aarhus finder du Bluefin! En rigtig flot og velindrettet restaurant i autentiske omgivelser med high-end Yuccie design og atmosfære. De venlige medarbejdere sørger for, at du på intet tidspunkt kommer til at mangle noget, maden bliver præsentabelt serveret og kan nydes med et glas kølig øl. Hvis du er på jagt efter en sushi restaurant, hvor der er lagt væk på høj kvalitet og god service, så er Bluefin i Aarhus et sted for dig, 

Med et navn som Bluefin, er der også noget at leve op til. Der er dog ingen truede blåfinnede tunfisk på menuen, så du kan roligt spise dig mæt i lækker sushi på dette hippe spisested. Det åbne køkken vidner om, at der ikke er noget at skjule, så du kan være ganske tryg ved at bestille Bluefin sushi. De dygtige sushikokke arbejder hurtigt og intenst, og det kan være helt hypnotiserende at følge med i.

Du kan booke bord online lige her!

Hvis du ikke er vant sushirestaurantgænger, er her en lille guide til hvordan du normalt opfører dig på en sushirestaurant. Det er dog ikke sikkert, at alle sushirestauranter benytter sig af disse kutymer, men det er altid sjovt at opføre sig traditionelt

  • Det er høfligt i enhver restaurant at hilse værten eller værtinden, der hilser på dig med den traditionelle "Irasshaimase" hilsen som betyder "Velkommen til." Du skal blot anerkende deres hilsen og er ikke forpligtet til at sige noget tilbage, hvis du ikke kender det japanske svar.
  • Hvis du er interesseret i at se din mad blive forberedt eller tale med Itamae (sushi kokken), kan du bede om at få en plads i sushi baren.
  • Spørg altid kun Itamaen, hvad han ville anbefale, og spørg aldrig ”Er det frisk fisk?", da det vil blive opfattet som fornærmende at antyde, at noget ikke er friskt.
  • Det er uhøfligt at efterlade mad på din tallerken efter dit måltid. Så tag højde for det, når du bestiller, så du ikke kommer til at bestille noget, du ikke kan lide. Hvis du alligevel er kommet til at bestille noget, du ikke bryder dig om, så lad være med at kommentere på det, da det også anses som uhøfligt.
  • Gnid ikke dine spisepinde sammen. Når du ikke bruger dem, skal de placeres parallelt med dig selv på spisepindsholderen eller på shoyu tallerkenen. Det samme gælder, når du er færdig med at spise.
  • Det er OK at spise nigiri-sushi med fingrene. Sashimi spises kun med dine spisepinde.
  • Det er også ok at slubre nudler, men dog ikke mere end højst nødvendigt.
  • Hvis du skal have alkoholiske drikke, anses det for mest almindeligt at betjene hinanden (hvis du ikke er alene) i stedet for at hælde op til dig selv. Vær altid opmærksom på din partners glas og genopfyld det når det er tomt. Hvis du har brug for en opfyldning, skal du drikke resten ud og holde glasset lidt på skrå høfligt mod din spise partner.

Hvis du ikke har tid til at sidde og nyde maden på restauranten, så kan du også bestille den lækreste sushi som take-away. Udover restaurant og take-away, kan Bluefin også levere mad til din fest. Bluefin elsker at deltage i fester og kommer også gerne til netop din fest. Det er nemt og hurtigt at bestille take away fra Bluefin lige her

Bluefin får utroligt flotte anmeldelser, og vi har på Studenterguiden.dk kun kunnet finde positive tilbagemeldinger fra kunder, der har besøgt Bluefin. Ikke nok med at sushien er yderst frisk og meget autentisk, har de hos Bluefin et stort og tiltalende menukort, med et stort udvalg af retter, man ikke finder andre steder end i Østen. Du kan få sushi i rigtig mange forskellige varianter. Tag din ven, kæreste eller hele familien under armen, og nyd et besøg hos Bluefin.

Hvis du ikke befinder dig i Aarhus, kan du også nyde et restaurantbesøg på Bluefin i de to andre sushirestauranter. Du finder nemlig også Bluefin i Odense og Svendborg på Fyn. Alt i alt kan vi anbefale dig at besøge Bluefin, hvis du er vild med sushi, og vil være sikker på, at du spiser et sted, hvor der er styr på kvaliteten. Atmosfæren er god, og der er kælet for indretningen i restauranten.
Adresse

Borggade 4c
8000 Aarhus


Kontakt info

Telefon: 60 69 22 88
E-mail: bluefinaarhus@gmail.com


Åbningstider

Alle dage: 12.00 - 21.30


Website

Bluefin