Stechers


Er du vild med lækker tapas og smukke omgivelser? Så er Stechers helt sikkert det oplagte sted for dig! Stechers er en vin, tapas og cocktailbar i Aarhus. I denne restaurant finder du en atmosfærefyldt stemning, som helt sikkert er værd at opleve, hvis du befinder dig i Aarhus. Her finder du et nyt koncept med tapas, som du får serveret på et tapasbræt sammen med vin og bobler ad libitum. Ydermere er der her i restauranten hyggelig musik og serviceminded betjening. Hvis dette lyder som noget for dig, så kan du opleve dette på adressen Åboulevarden 39 i hjertet af Aarhus lige ved åen.

På deres tapasbræt er du sikker på at finde noget, der falder i din smag. Her finder du både 3 slags pølser, 4 slags oste, 2 stk paté, 2 slags tapenade, nødder, surt, saltet, sødt og 2 slags brød - kort sagt alt du kunne tænke dig at finde på et tapasbræt! Derudover er der også et godt udvalg af vine, hvor du både får bobler, to rødvine og to hvidvine, som alle er af god kvalitet. Derfor er du altså sikker på, at du finder både mad og vin, som falder i din smag, med deres store og lækre udvalg.

Her får du serveret lækker tapas og et godt glas vin i hånden, og kan blot koncentrere dig om at hygge med dine venner. Lyder dette som noget for jer, så er det helt sikkert Stechers du skal besøge, næste gang du skal ud med vennerne. 

Hos Stechers kan du mødes med vennerne omkring bordene til disse lækre, små tapas-anretninger. Her er det meningen, at enhver bid skal skal overraske, idet kombinationerne af smagene er helt op til dig. Du kan vælge at kombinere det salte, det søde, det knasende, det bløde og det cremede, alt afhængig af hvad du selv ønsker. På denne måde er det derfor muligt at skabe dine helt egne unikke og overraskende kombinationer, som er med til at give dig en fantastisk spiseoplevelse. På denne måde kommer dine smagsløg virkelig på eventyr, som helt klart er en oplevelse værd!

Når du besøger Stechers, vil du opdage, at deres vin, tapas og cocktailbar går op i en højere enhed. Den hyggelige atmosfære gør at oplevelsen med maden og vinen er helt fantastisk, da denne atmosfære danner rammerne for din oplevelse.

Når du besøger restauranten har du mulighed for at få serveret tapas med vin og bobler af libitum i enten halvanden time eller i tre timer. På denne måde bestemmer du selv, hvor lang tid du har at bruge samt hvor meget mad og vin, du ønsker at smage. Her kan du altså drikke fri vin i enten 1,5 time eller 3 timer, hvor du kan nyde både deres lækre mad og vine i stride strømme. Udover vine finder du også et stort udvalg af lækre cocktails. Du har eksempelvis mulighed for at smage deres hyldeblomst martini, som er særdeles populær blandt deres gæster. Deres “seating tidspunkter”, altså hvornår du kan vælge at ankomme i restauranten, er klokken 18.30, 20.30 eller 22.30. Om fredagen og lørdagen kan du også vælge at ankomme allerede klokken 16.30. Så om du ønsker at komme tidligt på dagen, hen over aftenen eller sent på aftenen er helt op til dig og dit selskab.

Her finder du noget til enhver smag, både angående forskellige tapas retter samt vin og cocktails. Du er i hvert fald sikker på, at du finder en vin, som helt sikkert falder i din smag, hvad end du er til de søde, de syrlige eller de saftige. Ønsker du at vide mere om deres udvalg af vin og cocktails, kan du læse meget mere på deres hjemmeside.
Måske du ønsker en aften hjemme hos dig selv med lækker tapas? Så er dette også en mulighed! Du kan nemlig få tapas ud af huset hos Stechers, hvor du kan hente det som takeaway. Derudover er det også muligt at tilkøbe en af deres lækre vine til menuen, som er med til at sætte prikken over i’et på menuen.

Lyder dette som noget for dig? Og er det første gang, du skal stifte bekendtskab med de forskellige tapas retter? Så er Stechers det oplagte sted at besøge! Særligt hvis du allerede befinder dig i Aarhus kommune, da restauranten er placeret centralt i byen. Stechers får dig helt sikkert hooked på deres lækre tapas, som både er overdådig og til en overskuelig pris. 
Adresse

Åboulevarden 39
8000 Aarhus


Kontakt info

Telefon: 20 70 27 07
Email: info@stechers.nu


Åbningstider

Søndag - tirsdag: Lukket
Onsdag - torsdag: 18.00 - 00.00
Fredag - lørdag: 16.00 - 03.00


Website

https://www.stechers.nu/tapas-aarhus