Carl's Junior - Aarhus


Er du vild med lækre og snasket burgers, sprøde fritter og kølige drikkevarer? Så er Carl’s Junior helt sikkert noget for dig! Carl’s Junior åbnede dørene op for første gang for 70 år siden af en fyr kaldet Carl N. Karcher i Californien. Carls Junior er kendt for at servere hamburgere af særdeles god kvalitet, og deres burgere er velkendt for at være autentiske amerikanske hamburgers. I dag findes der mere end 1200 Carl’s Junior restauranter rundt omkring i verdenen, hvilket helt sikkert fortæller noget om kædens success og kundernes tilfredshed. Du finder Carl’s Junior i en række forskellige danske byer, så du behøver derfor ikke rejse hele vejen til Californien for at få disse autentiske amerikanske hamburgers. Carl’s Junior i Aarhus finder du beliggende på adressen Finlandsgade 17.

Alle hamburgers fra Carl Jr. er fremstillet af 100% oksekød. Denne kød er grillet over åben ild, hvilket er med til at bevare saft og smag i burgeren, hvilket gør den ekstra lækker. Burgeren bliver lavet, så snart du bestiller den. Hos Carls Junior er de kendt for være det ultimative mål for burger entusiaster, som er vild med store, lækre og saftige burgere.

Hvis du ønsker at spare penge, når du skal spise på Carl’s Junior, kan du med fordel tjekke deres kampagner ud. Her har du mulighed for at se gode tilbud, fordelagtige rabatter og andet spændende, som er værd at tjekke ud.

På menukortet finder du dog andet end blot hamburgers. Du finder blandt andet et lækkert udvalg af 100% angus burgere, chargrilled burger, kylling, salater, børnemenuer, dessert, milkshakes og andet tilbehør. De har ofte kampagner med forskellige burgers, som de tester af med forskellige lækre kombinationer. 

Hvad end du er den store kødelsker som er vild med  store saftige bøffer, eller du måske er vegetar, som søger valgmuligheder uden kød, eller om du er meget sulten eller har en lille sut, så finder du noget hos Carl’s Junior, så falder i din smag. Deres vegetariske bøf er blandt andet lavet på spinat og ost. Er du vild med kylling, kan du med fordel prøve én af deres lækre kyllinge burger eller hvad siger du til en lækker og crispy omgang chicken tenders? Vil du holde dig til den lidt mere sunde side, kan du også vælge mellem forskellige salater hos Carl’s Junior. Hvis du vil have en lækker dessert, findes der også flere forskellige lækre muligheder. Du kan blandt andet få en vaffel båd med softice, en blødende chokoladekage toppet med softice, en cookiesandwich, en sundae med chokoladesauce, karamel sauce, jordbær sauce eller oreo og milkshakes med enten chokolade, jordbær, vanilje eller oreo. Der er derfor rigelig af muligheder for dig med en sød tand. Hos Carl’s Junior har du også mulighed for at få noget lækkert tilbehør til din burger, eller blot vælge at købe noget tilbehør som en snack til turen. Du kan blandt andet få lækre og sprøde fritter, onion rings eller crisscut fries.

Orker du ikke at forlade dit hjem, men ønsker du stadig at smage noget af Carl’s Juniors lækre mad? Så kan du med fordel bestille deres mad som take away, hvilket du kan bestille i alle deres restauranter. Hvis du dog ikke selv orker at hente maden, kan du få denne leveret fra JUST EAT! Dette kan du i følgende byer: Skejby, Skalborg, Tilst, Odense, Storcenter Nord Aarhus og Rødovre.

Hvis du gerne vil smage en autentisk amerikansk burger her i din by, så besøg Carl’s Junior allerede i dag! Vi er sikre på, at deres lækre udvalg af burgers, tilbehør, dessert og andet helt sikkert ikke vil skuffe dig. Hvad end du ønsker at spise i restauranten, tage det med på farten eller få det leveret hjem til, er du sikker på, at du får en lækker burgeroplevelse.
Adresse

Finlandsgade 17
8200 Aarhus N


Åbningstider

Alle dage: 10.00 - 21.00


Website

carlsjr.dk