Navigator

Navigator


Restaurant Navigator er beliggende på Marselisborg Havn, som her medfører den smukkeste udsigt over havnen. Udover den imponerende udsigt er maden også helt fantastisk. Navigator tilbyder lækre retter med inspiration fra både det danske og det franske køkken. Da restauranten ligger på havnen, spiller fisk selvfølgelig en vigtig rolle på menukortet, hvor friskfanget fisk altid er at finde. Menukortet varierer en del, da det tilpasses efter årstidens råvarer. Så du kun får de bedste af de bedste råvarer.  

Du kan både nyde en lækker frokost eller en overdådig aftenmenu. Til frokost kan du nyde fiskeretter som røget laks med æg, hjemmelavede fiskefrikadeller, sild. Men det er også muligt at bestille økologisk æggekage eller pariserbøf. Om aftenen kan du vælge at sammensætte de retter du selv ønsker, hvor du kan vælge i mellem et par forretter, en del hovedretter og et par desserter. På den måde får du lige præcis det du har lyst til. Hvis du synes det kan virke lidt uoverskueligt, kan du også vælge den menu, restauranten har sammensat for dig. Her har du valget i mellem to forretter og to desserter, alt i mens køkkenet har valgt en hovedret for dig. I mens du nyder den lækre mad, kan du samtidig nyde et udvalg af udsøgte vine alt i mens udsigten af smukt blåt vand strækker sig så langt øjet rækker. Til tider er der også live piano spil, som passer fantastisk til stedet og de fantastiske omgivelser.  

Det er muligt at leje lokalerne hos Restaurant Navigator både til møder og til festlige lejligheder. Så står du i den situation at dit firma skal holde et møde, men mangler lokaler er Restaurant Navigator lige stedet for jer. Dette møde er selvfølgelig med forplejning, som kan inkludere morgenmad eller frokost samt kaffe, the og kage. Hvis du derimod mangler et sted til at fejre en vigtig begivenhed i dit liv er Restaurant Navigator også det rette sted for dig. De står klar med en udsøgt menu samt udsmykning, som passer til århustiden. Derudover er det glade personale klar til at give dig og dine gæster en helt uforglemmelig aften fyldt med lækker mad og fantastiske vine, så dine smagsløg i den grad bliver forkælet. Hvis du ikke mangler et lokale, men blot en lækker menu til din fest, så er det også muligt at bestille maden ud af huset.

Skal du spise rigtig godt en aften bør du virkelig prøve restaurant Navigator.
Adresse

Marselisborg Havnevej 46 D st, 8000 Århus C.


Kontakt info

Telefon: 86 20 20 58
e-mail: info@rest-navigator.dk, fax: 86 19 00 29.


Åbningstider

Hver dag fra kl. 11.30-22.00


Website

Navigator's websiteNavigator
Navigator
Navigator
Navigator