Lotus Restaurant

Lotus Restaurant


Er du vild med lækker asiatisk mad, fyld med smag og autencitet? Så er Lotus Restaurant lige stedet for dig. Restauranten er en kinesisk restaurant på Frue Kirkeplads i hjertet af Århus. Menuen er en orientalsk buffet, som er både lækker og velsmagende og som tilbyder en masse asiatiske lækre retter til dig og din familie. Traditionelle dyder er meget vigtigt i det kinesiske køkken og derfor, traditionens tro, er maden lavet af friske lokale råvarer og serveres inden for få minutter. Lotus Restaurant har nogle af de bedste kokke inden for det asiatiske køkken, de med præcision og ynde forstår at levere det i efterspørger. Menuen består ikke blot af en masse fantastiske og autentiske retter fra det kinesiske køkken, den består også af et lækkert udvalg af sushi. Sushien bliver tilberedt af en sushi kok, som hele tiden sørger for at forsyne buffeten og dermed jer, med helt frisk og velsmagende sushi. Du kan nyde alle de lækre retter med et glas vin, øl eller sodavand.

Det er også muligt at holde fødselsdag på restauranten, hvor du herefter får et værdibevis på 50 kroner til næste gang, du besøger restauranten. Du kan også holde et større selskab hvor dine gæster her kan få muligheden for at smage den udsøgte buffet. Hvis du ikke ønsker at tage ud at spise, men bare vil sidde hjemme i din sofa og nyde en god film, men stadig har lyst til lækker kinesisk mad eller sushi, så kan du også bestille maden som take away. Hvis du bestiller take away 9 gange, så får du den 10 gang gratis. Så der er bestemt ingen undskyldning for ikke at nyde den gode mad fra Lotus Restaurant. Hvis du har en sød tand, så skuffer Lotus heller ikke her. De har 10 slags forskellige kager, så der er helt sikkert en kage, der falder i din smag. Du kan også bestille kaffe til din kage, hvis du kan få plads til det efter alle de lækre retter, der er at finde i buffeten.

Så hvis du er vild med det orientalske køkken og synes alt det ovenstående lød lækkert, så er Lotus Restaurant det rigtige sted at tage hen. Oplev her en autentisk stemning af Asien og nyd den overdådige buffet, eller bestil mad ud af huset.
Adresse

Frue Kirkeplads 1, 8000 Århus C


Kontakt info

Tlf. 86 12 65 33


Åbningstider

Alle ugens dage kl. 17:00 til 23:00


Website

Lotus Restaurant's websiteLotus Restaurant