Mackies Pizza & Cantina

Mackies Pizza & Cantina


I hjertet af Aarhus C finder du det hyggelige pizzeria, Mackies Pizza & Cantina, der har ligget der siden midten af 70’erne. Det var skotten Ian McPhearson, der dengang åbnede et af byens allerførste pizzeriaer på Sankt Clemens Torv. Helt konkret har Mackies Pizza & Cantina i Aarhus sin beliggenhed på Sankt Clemens Torv 9. Det er utrolig nemt at finde dertil, uanset om du bor i Aarhus eller blot er på besøg. I 1980 blev stedet overdrage til en DJ kaldet Mickey Lee. Mickey Lee brugte de næste 35 år på at forvandle stedet til, hvad det er i dag. Stedet har et udbredt udvalg af lækre pizzaer, store brugere og saftige steaks. Mackies Pizza & Cantina er derfor i høj grad en restaurant i Aarhus, hvor du får noget for dine penge - lige noget for en studerende på SU.

Når du træder ind i lokalerne på Sankt Clemens Torv 9, vil du hurtigt bide mærke i den meget farverige og spændende indretning. Væggene er nemlig dekoreret med alt fra legendariske guitarer til signerede fodboldtrøjer af store fodboldstjerner som Ronaldo og Messi. Stedets atmosfære er desuden præget af rock n’ roll, hvilket er noget, der gør Mackies til et helt unikt sted i Aarhus. Restauranten har skilt sig ud fra mængden i sådan en grad, at den ikke kun har vakt opmærksomhed hos århusianerne, men også i høj grad hos kendte som for eksempel Kronprins Frederik og Alice Cooper, der også har ladet sig charmere af stedet. Mackies Pizza & Cantina er en aktiv del af byen, og er blandt andet kendt for live musik i festugen samt servering til forskellige arrangementer og events. Mickey Lee’s familie driver i dag i stedet med samme gejst og ånd som ham selv. Her får du virkelig en gennemført restaurantoplevelse - fra start til slut.

Hos Mackies Pizza & Cantina kan du få virkelig lækre pizzaer, der allerede blot ved tanken, får munden til at løbe i vand. Alle pizzaer er bagt en amerikansk opskrift og smager himmelsk. Restauranten serverer en kombination af klassiske og unikke pizzaer, så der er bestemt noget at finde for enhver smag. Uanset hvilken pizza, du måtte bestille, så bruger Mackies Pizza & Cantina altid friske råvarer, og sørger for at tilsætte velsmagende krydderier, så du får en spændende madoplevelse. Personalet i restauranten er desuden alt flinke og venlige. De tager imod dig med et smil, så du få en god restaurantoplevelse. Den hyggelige atmosfære hos Mackies Pizza & Cantina er altså alt i alt med til at skabe de oplagte rammer for en god restaurantoplevelse til SU venlige priser. 

Tager vi et blik nærmere på menukortet, så har Mackies Pizza & Cantina meget at byde på. Én ting er ihvertfald helt sikkert. Du vil ikke gå sulten herfra! Når det kommer til udvalget af pizzaer, så kan du altså vælge mellem alt fra en klassisk meat lover, tutti frutti (bedre kendt som hawaii-pizza) og peperoni pizza til unikke varianter som for eksempel Harley D. pizza, seafood pizza eller en pesto pizza. 

Det er dog ikke kun pizzaer, som Mackies Pizza & Cantina kan byde på. Du kan også få serveret en virkelig god portion nachos eller en klassisk rejecocktail. Er I et større selskab, kan I med fordel supplere med et par side orders som pommes frites, kartoffelbåde, hvidløgsolie eller chili til pizzaen eller forskellige slags dips. Det er ikke for sjov, hvis vi siger, at der hos Mackies er noget for enhver. Du kan nemlig også vælge mellem et lækkert udvalg af saftige steaks, wraps, baguettes, clubsandwiches eller smagfulde burgers, der altid bliver serveret med pommes frites. Du kan læse meget mere om du enkelte retter på Mackies hjemmeside, hvor du altså kan få et indblik i det spændende menukort. 

Hos Mackies Pizza & Cantina er de desuden meget aktive på deres sociale medier, hvorfor du med stor fordel kan tjekke deres Facebook-side ud for seneste nyt! Derudover har restauranten også en Instagram-profil, som du finder under brugeren mackies_pizza. Her finder du blandt andet lækre og inspirerende billeder af den gode mad fra restauranten, så du måske på forhånd kan skabe dig et indtryk af, hvilke retter du kunne tænke dig at bestille. Mulighederne hos Mackies i Aarhus er i hvert fald mange, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for din bestilling.

Alt i alt er Mackies Pizza & Cantina bestemt et sted i Aarhus, du bør prøve, hvis du er vild med lækre pizzaer og burgere til studievenlige priser. Sætter du pris på en restaurant, hvor der er en god historie bag, så er Mackies Pizza & Cantina absolut et oplagt sted at besøge. Her får du god mad i spændende omgivelser, hvor der virkelig er kælet for detaljen - også når det kommer til indretningen. Det er fedt sted at tage hen med dine studiekammerater, hvis I har haft en lang dag med læsning, studiegruppearbejde eller studiejob. Hvis du ikke forvejen bor i Aarhus, så kan vi også anbefale dig at prøve en lækker pizza fra Mackies, særligt hvis du er i humør til at besøge en restaurant, der skiller sig ud fra mængden.


Adresse

Sankt Clemens Torv 9
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 86 12 36 61
E-mail: customer@mackiespizza.dk


Åbningstider

Mandag - torsdag: 12.00 - 22.30
Fredag - lørdag: 12.00 - 23.00
Søndag: 12.00 - 21.30


Website

Mackies Pizza & Cantina's websiteMackies Pizza & Cantina
Mackies Pizza & Cantina
Mackies Pizza & Cantina
Mackies Pizza & Cantina