Sct. Oluf Restaurant

Sct. Oluf Restaurant


 Sct. Oluf tilbyder dig varme retter fra et rustikt fransk landkøkken til yderst studentervenlige priser.
Sct. Oluf er ud over Aarhus ældste værtshus om aftenen en yderst populær restaurant om dagen og tidligt på aftenen. Her serveres der varme retter med inspiration fra Frankrig, hvor ejeren af Sct. Oluf også stammer fra. Prøv at find bedre mad til den gode pris i Aarhus!

Maden er lavet ud fra gamle franske opskrifter og du kan se frem til en lækker oplevelse. Hver dag sørger Sct. Oluf for, at du kan få dig et lækkert og varieret måltid til en studentervenlig pris. Hvis din pengepung er kriseramt, kan du spise god mad til billige penge på denne fransk inspirerede restaurant, som har sin beliggenhed i Mejlgade. Det gode mad og den billige pris gør da også, at der næsten altid er fuldt hos Oluf. Og hvorfor skulle det være anderledes. Alle som har prøvet aftensmaden hos Oluf har jo i høj grad grund til at vende tilbage. Ikke mindst idet en ny ret finder frem til gæstens bord, hver dag. Snyd ikke dig selv for denne studentervenlige guldklump i Aarhus centrum.

Sammen med dine venner og familie kan du nyde et velsmagende måltid. Hos Sct. Oluf er der en hyggelig atmosfære og ærlig mad! Det skal dog siges, at gæsterne i restauranten sidder tæt, og derfor gør du også klogt i at bestille bord på forhånd.

I gamle dage var Sct. Oluf et værtshus. Her kom der alle slags glade mennesker. Kunden kunne gå i køkkenet og lave mad på egen hånd og hygge sig med det.
I dag er situationen lidt anderledes. Alle slags mennesker kommer stadig og spiser, men i dag er det kokke med hjerter der banker for mad, som sørger for Kundens mad. Kokkene har i mere end 17 år lavet god mad fra hjertet, der giver Sct. Oluf det gastronomiske strejf.
Der bliver altid serveret god mad lavet af de bedste råvarer, og valget står mellem to eller tre retter som dagligt skifter. Du vil derfor få en ny oplevelse hver gang, du træder ind til en dejlig aften i godt selskab.
Adresse

Mejlgade 33
8000 Århus C


Kontakt info

Telefon: 86 12 75 54


Åbningstider

Alle dage: 12.00-14.00 og 17.30 - 21.00


Website

Sct. Oluf Restaurant's websiteSct. Oluf Restaurant
Sct. Oluf Restaurant
Sct. Oluf Restaurant
Sct. Oluf Restaurant