Restaurant Substans

Restaurant Substans


Restaurant Substans er en elegant, men afslappet gourmet i midten af Aarhus.

På Restaurant Substans er den gode og unikke madoplevelse i centrum, og du kan forvente et køkken, der tager sin opgave seriøst.

Lyse lokaler med en elegant indretning skaber rammerne for den hyggelige atmosfære, som du oplever, når du træder i restauranten. Ved bestillingen lægger du hurtigt mærke til, at du i modsætning til mange andre restauranter kun kan vælge i mellem tre forskellige og simple menuer. Ved tilberedningen af maden har de dygtige kokke fokus på, at maden er super velsmagende og fremstillet af gode og økologiske råvarer fra de lokale producenter. Personalet ønsker at dele ud af deres madglæde og står derfor klar til at give dig en spændende oplevelse, som du sent vil glemme.

Hos Restaurant Substans går kvalitet og pris hånd i hånd, og madoplevelsen skal være smagfuld. Restaurant Substans er ikke blot kendt for deres lækre gourmetmad, men kan også tilbyde dig en vinoplevelse udover det sædvanlige. Der er både et udvalg af de mere klassiske vine og lidt mere specielle vine. De mere specielle sorter, som du kan få hos Restaurant Substans er økologiske. En del af vinene er også ufiltreret. Det er en sjov og spændende måde at drikke vin på. Du kommer derfor til at kunne nyde en naturlig vin, hvor der ikke er tilsat alt for mange unødvendige kemikalier. Derudover er de forskellige vine præcis afstemt til de menuer, som Restaurant Substans har på menukortet. Alt fra menukort til drikkevarer er gennemtænkt, og kreativitet samt det solide håndværk ved tilberedningen betyder meget for restaurantens værdier.

Restaurant Substans er derudover blevet tildelt en stjerne i Michelinguiden i 2015, og har yderligere modtaget det økologiske guldmærke. Det er en kvalitet, som mange gæster værdsætter og får dem til at komme igen.

Så hvis du har lyst til at spise på en restaurant, der tilbyder dig noget unikt og spændende, så er Restaurant Substans bestemt et besøg værd!
Adresse

Frederiksgade 74 , st., 8000 Århus C


Kontakt info

Tlf.: 86 23 04 01
E-mail: info@restaurantsubstans.dk


Åbningstider

Onsdag - lørdag kl. 18.00 - 24.00


Website

Restaurant Substans's websiteRestaurant Substans
Restaurant Substans
Restaurant Substans
Restaurant Substans