Restaurant Mogador

Restaurant Mogador


Inspireret af Marokkos livsstil, hvor sindsro, lækker mad og hygge møder Atlanterhavets brusende bølger, ligger Restaurant Mogador som en oase midt i Aarhus.
Det er både en restaurant og en tesalon, der er meget anderledes end hvad du ellers finder i byen. Fra du træder ind ad døren er alt som i en anden verden. Den liflige duft af mynte og arganolie pirrer dine sanser. Fra de varme orange farver på væggen, der minder om ørkensandet, til de ornamenterede glas og den smukke sølvfarvede tekande, samt surfbrættet med gode rejsetilbud.
Der serveres lokale retter fra Marokko, som du kan nyde sammen med blandt andet belgisk øl.
Bestil et bord til dig og dine venner her, så I kan få en spændende aften i byen.

Da byen Mogador blev grundlagt i Marokko i 1760 af portugiserne, var den danske konsul fra Aarhus. Senere forlod kolonimagten landet og byen skiftede navn til Essaouira – og nu er en del af Mogador flyttet til Aarhus.
Her kan du få marokkansk myntete og økologisk kaffe, juicy tagines – varm mad tilberedt i den klassiske stentøjsbeholder med spidst låg – og eksotiske salater. Ingredienserne er økologiske (der søges om Ø-mærket), og okse- og lammekød kommer fra Nationalpark Mols Bjerge. Alt det gode fra Marokko er flyttet ind i Restaurant Mogador, hvor du kan finde plejeprodukter, som blandt andet 100 % ren arganolie, importeret direkte fra Marokko. Mogador har et samarbejde med et økologisk fairtrade-kooperativ, der producerer den meget sunde olie. Også lækre pashminatørklæder, træarbejder og speciallavede tøfler henter ejeren i Marokko. Sidst men ikke mindst importerer Mogador økologisk vin fra Marokko.

Derudover er det lige stedet for Aarhus’ surfere og backpackere at tage hen og tale om surferoplevelser og jordomrejser over en brunch eller en frisk dessert med økologisk appelsin, honning og kanel. Atmosfæren tager dig tilbage til dine oplevelser i det store udland og du kan sagtens forestille dig at ride på en kamelryg. Og vil du afsted, tilbyder ejeren Simo både surfrejser og andre typer rejser til Marokko.
Denne marokkanske restaurant og tesalon vil åbne dit sind for en helt ny verden. Kom ind i oasen og spred hygge, glæde og god karma og sæt tænderne i en lækker briwat med kylling, smag en varm bissara (vegetarisk suppe) eller en frugtsalat med orangeblomstolie.

Studenterguiden.dk anbefaler at du prøver mindst en ny ting hver måned og det her er helt sikkert en af de nye ting du skal prøve. Bare luk øjnene og nyd duften af mynteteen, mens du drømmer dig væk til en rejse i det ukendte eller et sted du har været før. Tag på opdagelse i den fantastiske eventyrverden, hvor kultur, kunst og kulinariske oplevelser bliver ét med hinanden.

Hvis du elsker belgiske vafler, marokkansk håndværk, myntete og øko-kaffe, så bestil en plads i restauranten her.
Adresse

Nørregade 34
8000 Aarhus


Kontakt info

Tlf: 86 94 92 79
E-mail: info@mogador-aarhus.dk


Åbningstider

Mandag - fredag: 15.00-22.00
Onsdag: Lukket
Lørdag - søndag: 11.00-22.00


Website

Restaurant Mogador's websiteRestaurant Mogador
Restaurant Mogador
Restaurant Mogador
Restaurant Mogador