Olinico Gastro Grillbar

Olinico Gastro Grillbar


OliNico er en spændende gastro grillbar/restaurant/Take Away, der tilbyder dig delikatesser og mad ud af huset til rimelige priser. OliNico er beliggende i hjertet af Århus.

Madbaren OliNico er smukt placeret i hjertet af Aarhus, og er et besøg værd, når du har brug for god mad til billige penge. Selve ideen med OliNico var at lave en anderledes udgave en af en grillbar og et take-away sted, og resultatet af denne idé er succesfuld og interessant. OliNico bygger på det europæiske landkøkken, men finder inspiration fra hele verden, hvilket gør restauranten til en interessant oplevelse for alle aldre. Hos OliNico får du mad af høj kvalitet, gode råvarer og lækker gourmetmad til fair priser.

Hver aften mellem 17.30 og 21.00 kan du hos OliNico købe en lækker menu. Menuen kan enten spises hos OliNico, eller tages med hjem. Du kan ikke mindst få en hovedret til næsten ingen penge. Skal det være lidt bedre og lidt dyrere, kan du altid tilføje enten forret eller dessert, eller for eksempel ost for 50 kroner ekstra pr. del. Du kan desuden benytte dig af tilbuddet om to retter for 100 kroner eller tre retter til 130 kroner. Mere studievenlige priser skal man lede længe efter!

Du kan også bestille en række klassikere hos Oli Nico. Disse er dog ikke velegnet til take-away, og bør derfor nydes, mens du er hos OilNico.

Klassikerne er som følger:
Merquez med harissa - Nordafrikanske pølser med chili
Fish'n chips - Sejfilet med hjemmelavede pommes frites
Moules frite - Dampede blåmuslinger med hjemmelavede pommes frites
Håndskåret, lufttørret skinke - med hjemmebagt brød og oliven
Sprøde kaninlår - med dagens grønt
Velhængt ribeye - 200 g ribeye steak med hjemmelavede pommes frites

Hvis du er træt af din sædvanlige salat, og har brug for lidt forkælelse til billige penge, så gør et stop hos OliNico.
Adresse

Mejlgade 35
8000 Århus C


Kontakt info

Tlf.: 86 25 05 70
E-mail: kontakt@olinico.dk


Åbningstider

Mandag - Lørdag
Kl. 11.30-14.00 / 17.30-21.00


Søndag
Kl. 17.30-21.00


Website

Oli Nico's WebsiteOlinico Gastro Grillbar
Olinico Gastro Grillbar
Olinico Gastro Grillbar
Olinico Gastro Grillbar