Cosmo Coiffure

Cosmo Coiffure

Cosmo Coiffure er en stilfuld frisørsalon på Vestergade 46 i Århus, hvor individuel og personlig rådgivning er det vigtigste - samtidigt respekteres din egen unikke og personlige stil i forslag til frisure. Er du usikker på hvordan dit hår bedst tager sig ud eller hvilken frisure, der passer til dit ansigt og personlige stil, så står Cosmo Coiffure klar med professionel rådgivning og vejledning. Det vigtigste hos Cosmo Coiffure er, at den frisure du går fra med salonen, passer til din personlighed, dine behov, og hvor lang tid du bruger på dit hår til dagligt.

Du bliver i salonen mødt af indehaveren Julie, frisøren Rikke og frisøreleven Emma. Alle står klar til at tage godt imod dig, og via en grundig dialog, finde frem til dine ønsker, så du går derfra med drømmehåret. Hos Cosmo Coiffure er der kreativitet på højt plan, de er altid med på at lave noget nyt og spændende, men de kender også vigtigheden i det velkendte, så du kan roligt kigge forbi, selvom det bare et spidserne der skal studset eller pandehåret skal rettes til.

Book din tid online nu og få studierabat!

Priserne hos Cosmo Coiffure yderst konkurrencedygtige og afspejler på ingen måde den kvalitet du får. Her har selv en studerende råd til at være med, og hvem siger også at luksus skal koste kassen. Rådgivningen er samtidig gratis og alle spørgsmål er velkomne. Pengene er bestemt godt givet ud hos Cosmo Coiffure. Cosmo Coiffure forhandler også kvalitetsprodukter til både hårpleje og hudpleje. Moroccan Oil, evo og Phemomé er blandt de mest populære og indeholder ikke kemikalier, syntetiske ingredienser og er i de fleste tilfælde økologiske.

Julie, ejer af Cosmo Coiffure, udtaler:
Dit ydre er dit visitkort til omverdenen; derfor er det vigtigt for mig at hjælpe dig med at udtrykke det, du ønsker og vejlede dig omkring, hvad der vil passe til din hårtype og din ansigtsform.

Hos Cosmo Coiffure lægges der vægt på, at hele behandlingen bliver en oplevelse. Der bliver altid sat god tid af til dig som kunde, så der er god tid til at få talt om, hvad der skal ske. Jeg lægger meget vægt på at få det optimale ud af dit hår og vejleder derfor også omkring, hvilken behandling og hvilke produkter dit hår har brug for."

Hos Cosmo Coiffure får du 10 % i studierabat på klip, bare du viser dit studiekort – Bliver du klippet inden for 5 uger igen får du fast 20 % rabat på din klipning. Emma er elev hos Cosmo Coiffure. Her kan du blive klippet til ca. ½ pris, og mange andre behandlinger er væsentligt nedsat. Book din tid online - nu med studierabat/elevrabat! Studenterguiden.dk anbefaler varmt Cosmo Coiffure, en salon der samler på glade kunder.

Book din tid allerede nu hos Cosmo Coiffure!Bestil tid online


Adresse

Vestergade 46 st tv
8000 Århus C


Kontakt info

Telefon: 6146 1186


Mail: info@cosmo-coiffure.dk


Åbningstider

Lige uger:
Mandag:   10.00 - 17.30
Tirsdag:   10.00 - 20.00
Onsdag:   09.00 - 19.00
Torsdag:  10.00 - 19.00
Fredag:    09.00 - 19.00
Lørdag     08.00 - 15.00


Ulige uger:
Mandag:   10.00 - 17.30
Tirsdag:   09.00 - 19.00
Onsdag:   09.00 - 19.00
Torsdag:  08.00 - 19.00
Fredag:    10.00 - 17.30
Lørdag     10.00 - 13.00


Website

Cosmo CoiffureCosmo Coiffure
Cosmo Coiffure
Cosmo Coiffure
Cosmo Coiffure