Cosmo Coiffure

Cosmo Coiffure

Cosmo Coiffure er en stilfuld frisørsalon på Vestergade 46 i Århus, hvor individuel og personlig rådgivning er det vigtigste - samtidigt følger de din egen unikke og personlige stil så du får en frisure som passer til. Er du usikker på hvordan dit hår bedst tager sig ud eller hvilken frisure, der passer til dit ansigt og personlige stil, så står Cosmo Coiffure klar med professionel rådgivning og vejledning. Det vigtigste hos Cosmo Coiffure er, at den frisure du går fra salonen med, passer til din personlighed, dine behov, og hvor lang tid du bruger på dit hår til dagligt.

Du bliver i salonen mødt af indehaveren Julie, frisøren Rikke og frisøreleverne Sabrina og Emma. Alle står klar til at tage godt imod dig, og via en tæt dialog, finde frem til dine ønsker, så du går derfra med drømmehåret. Hele teamet hos Cosmo Coiffure er dybt passioneret og sætter en dyd i at målrette og præcisere dit ønske ved at bringe deres mange års erfaring og talent ind i blandingen så du får det bedst mulige resultat.

Book din tid online nu og få studierabat!

Julie, ejer af Cosmo Coiffure, udtaler:
Dit ydre er dit visitkort til omverdenen; derfor er det vigtigt for mig at hjælpe dig med at udtrykke det, du ønsker og vejlede dig omkring, hvad der vil passe til din hårtype og din ansigtsform.

Hos Cosmo Coiffure lægges der vægt på, at hele behandlingen bliver en oplevelse. Der bliver altid sat god tid af til dig som kunde, så der er god tid til at få talt om, hvad der skal ske. Jeg lægger meget vægt på at få det optimale ud af dit hår og vejleder derfor også omkring, hvilken behandling og hvilke produkter dit hår har brug for."

Hos Cosmo Coiffure er der kreativitet på højt plan, og vandre du ind og ønsker en frisure som kun syntes kreeret mulig af ”Edward Scissor-Hands” så er du kommet til det rette sted. Frisørerne er altid med på at lave noget nyt og spændende, men de kender også vigtigheden i at behandle og pleje dit hår bedst muligt under hele processen. Hvor end omfattende du ønsker en stil eller udtryk lavet. Deres speciale ligger dog ikke kun i det anderledes, men også i det velkendte, så du kan roligt kigge forbi, selvom det bare et spidserne der skal studset eller pandehåret som skal rettes til.

Cosmo Coiffure har ligeledes stor erfaring i at farve uden ammoniak, permanentbehandling og opsætning af hår, for ikke at nævne deres mange lækre produkter som forhandles i butikken. Blandt disse kan findes både den luksuriøse Olaplex, som styrker og plejer, så du slipper for spaltede spidser og Moroccan Oil der giver fugt uden at tynge håret. Derudover gør Cosmo Coiffure en stolthed i at bruge Ingredien, som er et produkt under svanemærket. Ingredien er produceret i Aarhus og fokusere på at være skånsomt, så det skader så lidt som muligt ved dagligt brug til både hænder og hår. Produktet er godt til de allergiker der ønsker et lækkert produkt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Ingredien findes både med og uden parfume så man selv kan vælge din favorit.

Er du stadig i tvivl og lidt usikker på hvad du ønsker at få lavet, kan du kigge under deres galleri på hjemmesiden. Her finder du en serie af inspiration til din nye stil. Alle billederne, samt modellerne på dem, har fået klippet hår hos Cosmo Coiffure så intet snyd med Photoshop eller google-billeder. Under galleriet kan du samtidig også finde eksempler på de forskellige opsætninger, til både bryllup, konfirmation og andet du kunne ønske dig lavet til et specielt event.

Cosmo Coiffure er der også for dig hvis mangler hjælp til pleje og styling hvis du har givet op og ikke ved hvad du skal gøre for at få styr på dine vilde lokker. Under deres fane, Råd og Tips, kan du finde videoklip som illustrere hjælp til farve og gode råd om hårvask. Ligeledes finder du nyttig information om pleje og hårprodukter til lige netop din type hår.

Som et nyt tiltag tilbyder Cosmo Coiffure hyggeaftener for polterabend eller tøseaftener med et nyt tvist. Her booker man tid med to eller flere frisører til en aftensseance hvor man bliver forkælet med opsætning af hår, snack og bobler, for ikke at nævne en masse tips og tricks til at gøre hverdagen en del nemmere. De har tilmed udvidet mulighederne for disse hyggeaftener hvor man kan melde sig 2 og 2 til opsætning i kun fletninger, Boheme, krøller og mange flere. Tid, omfang og pris afhænger som altid af deltagere og ønske, men Cosmo Coiffure byder på topkvalitet og ekstrem hygge med gode priser lige meget hvilket omfang du ankommer med.  

Priserne hos Cosmo Coiffure er yderst konkurrencedygtige, og overkommelige for studerende, samtidig med at du får en behandling i topkvalitet. Rådgivningen før de begynder at klippe får du samtidig gratis og alle spørgsmål er velkomne. Så ingen frygt for at spørge ind til pleje eller hvis du skifter mening undervejs om længden af pandehår. Downloader du hertil Cosmo Coiffures egen app har du mulighed for at tidsbestille nemt og hurtigt, og samtidig optjene point ved hvert køb som du efterfølgende kan bruge på nye klip eller produkter i butikken.

Lige meget hvilken dag, og hvilket vejr vil du altid blive mødt med et smil og en kop kaffe i deres hyggelige butik i hjertet af Aarhus og gå derfra igen med en håndfuld tips og en lækker ny frisure. Pengene er bestemt godt givet ud hos Cosmo Coiffure.

 Book din tid online nu og få studierabat!

Hos Cosmo Coiffure får du 10 % i studierabat på klip, bare du viser dit studiekort – Bliver du klippet inden for 5 uger igen får du fast 20 % rabat på din klipning. Emma og Sabrina er begge elever hos Cosmo Coiffure. Her kan du blive klippet til ca. ½ pris, og mange andre behandlinger er væsentligt nedsat. Book din tid online - nu med studierabat/elevrabat! Studenterguiden.dk anbefaler varmt Cosmo Coiffure, en salon der samler på glade kunder.

Book din tid allerede nu hos Cosmo Coiffure!Bestil tid online


Adresse

Vestergade 46 st tv
8000 Århus C


Kontakt info

Telefon: 6146 1186


Mail: info@cosmo-coiffure.dk


Åbningstider

Lige uger:
Mandag:   10.00 - 17.30
Tirsdag:   10.00 - 20.00
Onsdag:   09.00 - 19.00
Torsdag:  10.00 - 19.00
Fredag:    09.00 - 19.00
Lørdag     08.00 - 15.00


Ulige uger:
Mandag:   10.00 - 17.30
Tirsdag:   09.00 - 19.00
Onsdag:   09.00 - 19.00
Torsdag:  08.00 - 19.00
Fredag:    10.00 - 17.30
Lørdag     10.00 - 13.00


Website

Cosmo CoiffureCosmo Coiffure
Cosmo Coiffure
Cosmo Coiffure
Cosmo Coiffure