Cosmo Coiffure

Cosmo Coiffure

Cosmo Coiffure er en hyggelig frisørsalon i Vestergade 46 i Århus, hvor individuel og personlig rådgivning er det vigtigste - samtidigt følger de din egen unikke og personlige stil, så du får en frisure, som passer til. Er du usikker på, hvordan dit hår bedst tager sig ud eller hvilken frisure, der passer til dit ansigt og personlige stil, så står Cosmo Coiffure klar med professionel rådgivning og vejledning. Det vigtigste hos Cosmo Coiffure er, at du skal gå fra salonen med lækkert hår, der passer til netop dig og dine behov, samtidig med at du har haft en hyggelig og afslappende oplevelse.

Du bliver i salonen mødt af indehaveren Julie og frisøreleven Victoria. Alle står klar til at tage godt imod dig, og via en tæt dialog, finde frem til dine ønsker, så du går derfra med drømmehåret. Hele teamet hos Cosmo Coiffure er dybt passioneret og sætter en dyd i at målrette og præcisere dit ønske ved at bringe deres mange års erfaring og talent ind i blandingen, så du får det bedst mulige resultat.

Book din tid online nu og få studierabat!

Julie, ejer af Cosmo Coiffure, udtaler:
Det vigtigste for mig er, at du oplever en professionel vejledning til dit hår og rutiner. Vi er altid ærlige og oprigtige og mener, at forventningsafstemning er en stor del af et godt resultat. Derfor bliver der sat god tid af til dig som kunde, så vi kan få talt om, hvad der skal ske, inden vi går i gang. Vi lægger meget vægt på at få det optimale ud af dit hår, og vejleder derfor også omkring, hvilken behandling og produkter dit hår har brug for.

Dit ydre er dit visitkort til omverdenen; derfor er det vigtigt for os at hjælpe dig med at udtrykke det, du ønsker og vejlede dig omkring, hvad der vil passe til din hårtype og din ansigtsform.

Frisørerne er altid med på at lave noget nyt og spændende, men de kender også vigtigheden i at behandle og pleje dit hår bedst muligt under hele processen. Hvor end omfattende du ønsker en stil eller udtryk lavet. Deres speciale ligger dog ikke kun i det anderledes, men også i det velkendte, så du kan roligt kigge forbi, selvom det bare er spidserne der skal studset eller pandehåret, som skal rettes til.

Cosmo Coiffure har stor erfaring i at lave flotte farver, om det er reflekser, balayage eller hele håret, og bruger kun farve uden ammoniak, Ligeledes opsætning af hår, og har lavet utallige brudeopsætninger, for ikke at nævne deres mange lækre produkter, som forhandles i butikken. Blandt disse kan findes både den luksuriøse Olaplex, som styrker og plejer, så du slipper for spaltede spidser og Moroccanoil, der giver fugt og pleje uden at tynge håret.

Derudover gør Cosmo Coiffure en stolthed i at bruge Ingredien, som er et dansk produceret svanemærket produkt. Ingredien bliver lavet lige her i Århus og fokuserer på at være så godt, at det kan tåle at blive brugt af frisører op til flere gange om dagen uden at påvirke kroppen. Produktet er godt til de allergikere, der ønsker et lækkert produkt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Ingredien findes både med og uden parfume, så man selv kan vælge sin favorit.

Er du stadig i tvivl og lidt usikker på, hvad du ønsker at få lavet, kan du kigge under deres galleri på hjemmesiden. Her finder du en serie af inspiration til din nye stil. Alle billederne, samt modellerne på dem, har fået klippet hår hos Cosmo Coiffure så intet snyd med Photoshop eller google-billeder. Under galleriet kan du samtidig også finde eksempler på de forskellige opsætninger, til både bryllup, konfirmation og andet du kunne ønske dig lavet til et specielt event.

Cosmo Coiffure er der også for dig, hvis du mangler hjælp til pleje og styling, hvis du har givet op og ikke ved, hvad du skal gøre for at få styr på dine vilde lokker. Under deres fane, Råd og Tips, kan du finde videoklip, som illustrerer hjælp til farve og gode råd om hårvask. Ligeledes finder du nyttig information om pleje og hårprodukter til lige netop din type hår.

Cosmo Coiffure har også et loyalitetsprogram, hvor du har mulighed for at spare point op til gratis produkter eller behandlinger. Hver gang man køber behandlinger eller produkter, sparer man op, og kan selv løbende følge med på deres hjemmeside, hvad man kan få, og hvor mange point man har.

Priserne hos Cosmo Coiffure er yderst konkurrencedygtige, og overkommelige for studerende, samtidig med at du får en behandling i topkvalitet. Rådgivningen før de begynder at klippe får du samtidig gratis, og alle spørgsmål er velkomne. Så ingen frygt for at spørge ind til pleje eller, hvis du skifter mening undervejs om længden af pandehår.

Lige meget hvilken dag, og hvilket vejr vil du altid blive mødt med et smil og en kop kaffe i deres hyggelige butik i hjertet af Aarhus og gå derfra igen med en håndfuld tips og en lækker ny frisure. Pengene er bestemt godt givet ud hos Cosmo Coiffure.

 Book din tid online nu og få studierabat!

Hos Cosmo Coiffure får du 10 % i studierabat på klip, bare du viser dit studiekort – Bliver du klippet inden for 5 uger igen får du fast 20 % rabat på din klipning. Hos eleven kan du blive klippet og få en masse andre behandlinger med større rabat, der svarer til, hvor langt eleven er i uddannelsen. Book din tid online - nu med studierabat/elevrabat! Studenterguiden.dk anbefaler varmt Cosmo Coiffure, en salon der samler på glade kunder.

Book din tid allerede nu hos Cosmo Coiffure!Bestil tid online


Adresse

Vestergade 46 st tv
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 61 46 11 86
E-mail: info@cosmo-coiffure.dk


Åbningstider

Lige uger:


mandag 9-15

tirsdag 9-19

onsdag lukket

torsdag 9-19

fredag 9-15

lørdag 9-14


Ulige uger:


mandag 9-15

Tirsdag 9-19 

onsdag 9-14

torsdag 9-19 

fredag 9-15 

lørdag lukket

 


Website

Cosmo CoiffureCosmo Coiffure
Cosmo Coiffure
Cosmo Coiffure
Cosmo Coiffure