Restaurant Komfur


Hvad tænker du mon på, når du hører ordet komfur? Hvis du tænker god hjemmelavet mad, en sydende varme og dufte i alle retninger, så ved du, hvordan stemningen på Restaurant Komfur på Guldsmedgade 38-40 er. Her går man yderst op i det gode kulinariske håndværk, og på denne restaurant får du mad uden nogen dikkedarer.

Restauranten er placeret i det altid stemningsfulde Latinerkvarteret. Her er der altid hyggeligt med associationer til det sydlige Europa, så når du har spist på restauranten, er det klart værd at kigge rundt efter de små, livlige butikker i området.

Selve restauranten er ekstremt hyggelig. Det er ikke de største lokaler, så man sidder lidt tæt og intimt, hvilket faktisk gør oplevelsen lidt bedre. I glasfacaderne står der vin på rad og række, som var man på en lille restaurant i Paris. I loftet hænger adskillige kobbergryder og pander, hvilket medvirker til at indretningen bliver lidt mere speciel. Her er en uformel stemning, hvor man føler sig ret hjemme.

På menukortet hos Restaurant Komfur finder du meget forskelligt. Man holder konceptet “et vist antal retter til en bestemt pris”. Så f.eks. får du 3 retter for 350 kr. Det lyder måske af meget for en fattig studerende, men det er en ganske fin pris for den kvalitet, man får. Så selvom du måske ikke kan spise her hver dag, er det et fint sted at tage hen, hvis du skal fejre fødselsdag eller bare vil gøre lidt ekstra ud af aftenen. Du kan i hvert fald være sikker på, at du ikke går sulten hjem.

Menuen ændrer sig fra årstid til årstid, så restauranten tilpasser sig altid årstiden og dets råvarer. Der vil dog altid være 5 forretter, 5 hovedretter, oste og 2 desserter. Noget af det, de kan finde på at servere, kan være deres stegt foie gras eller krydderstegte kalv, hvor sidstnævnte er yderst populær.

Til hovedret kan du blandt andet få langtidsstegt lammeculotte, helstegt kalvesteg eller deres Bøf Bearnaise, som er en sikker vinder på menuen. Til vegetaren er der mulighed for, at deres helstegte kyllingebryst kan laves uden kød.

Så er der mulighed for at vælge ost, dessert eller begge dele. De kører med, at man kan vælge 3 slags oste og til dessert kan man få enten vanilje fromage eller chokolade fondant. Nogle lækre retter til at runde aftenen af med.

De afholder også forskellige arrangementer, hvor man kan få gode tilbud. Det kan f.eks. være Valentinsdag, Mors Dag, påsketilbud eller sommertilbud, hvor man kan få god mad til en favorabel pris. Læs mere på deres Facebook-side for at finde ud af, hvilke tilbud, de kører med.

Hvis du skal ned med vennerne og fejre en afsluttet eksamen, fødselsdag eller lignende, kan I købe det der hedder selskabspakker. Det kan f.eks. være pakken, hvor man starter med et glas af husets aperitif, så 3 retters menu og vinmenu til. Det er en super fed måde at fejre en begivenhed på i hyggelige omgivelser.

Hvis du vil nyde noget god mad i hyggelige lokaler, uden at det bliver for formelt, så skal du tage på Restaurant Komfur. Her serverer man gourmetmad, uden at det bliver for prætentiøst. Du får uden tvivl en god oplevelse for smagsløgene og til en pris, der ikke sprænger pengepungen.
Adresse

Guldsmedgade 38-40
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefonnummer: 86 12 33 90
Email: info@restaurantkomfur.dk


Åbningstider

Mandag - søndag: 17.00 - 24.00


Website

https://www.restaurantkomfur.dk/