Frankies - Aarhus


Hvis man ikke allerede var klar over det, så går pizza og god stemning hånd i hånd, og Frankies pizza er beviset på dette! Er du fan af sprøde lækre pizzaer og god stemning? Så må du helt sikkert ikke snyde dig selv for en tur på Frankies pizza i Aarhus på adressen Mejlgade 45. Med sin placering i Aarhus C er Frankies nem at komme til, og der er altså ingen undskyldning for ikke at tage et smut forbi. 

Frankies er grundlagt af Madklubben, og er således Madklubbens pizza joint. Lars Bertelsen er ejer af Frankies sammen med Anders Aagaard, Christopher Haar og Martin Alf, som alle har formået at skabe en pizzakæde med en menunogle drikkevarerne, en stemning og en stil, der er faldet i god smag hos de mange potentielle kunder, og derfor er blevet en stor succes! 

Frankies pizza er stedet, uanset om formålet er en hyggelig oplevelse på en helt normal, og ellers kedelig, hverdagsaften eller en imponerende “night out” med cocktails, vin, øl og italienske lækre madoplevelser. 

Frankies stil er helt skarp og gennemgående for alle restauranter. Når du besøger Frankies, vil du opleve en restaurant med rå, funky og farverige detaljer. Stemningen er uformel og hyggelig og danner således rammerne for en god aften med både venner, familie og kollegaer. Det eneste krav er, at I skal have en forkærlighed for stenovnsbagt pizza! Du kan besøge stedet, hvad enten du er vegetar, veganer eller glutenallergiker, så dette skal ikke komme i vejen for en afslappet og hyggelig aften på en af Aarhus’ bedste pizza restauranter.  

Priserne er bestemt overkommelige, og du kan nyde pizzaer a la carte til priser på mellem 80-150 kr. Du kan vælge alt fra en helt enkelt pizza Margherita til en eksklusiv pizza med steak og bearnaise. Der vil altså helt sikkert være en pizza, der falder lige netop i din smag, og som får dit mundvand til at løbe. Et alternativ til a la carte menuen er at bestille Frankies Feast, hvor du kan spise al den pizza du vil og drikke alt den vin eller alle de cocktails du kan rumme i 1,5 time for den nette pris på 350 kr. 

 Til den lækre sprøde pizza kan du få drikkevarer, der passer til lige netop, hvad dit hjerte begærer. Det store udvalg af drikkevarer gør også Frankies til stedet, hvor du kan komme en helt normal hverdagsaften, hvor pizza og sodavand er løsningen på dit aftensmåltid. Men dåseøl, cocktails, vin og fadøl gør også Frankies til det ideelle sted at besøge, når du skal have en hyggelig aften med vennerne. Trods den uformelle stemning først på aftenen kan Frankies godt finde på at skrue op for musikken senere på aftenen, så du kan nyde de sene aftentimer i glade omgivelser. For hvem er ikke fan af en god, sprød og lækker pizza med en dertilhørende kold fadbamse eller forfriskende cocktail? 

Når du først har besøgt Frankies én gang, vil det helt sikkert blive en vane at skulle have en pizza derfra i tide og utide. Med deres mulighed for både at spise i restauranten og bestille take away er de perfekte rammer for denne absolut gode vane til stede, da du på den måde kan spise pizza når du vil og hvor du vil. Dit første besøg på Frankies pizza vil altså med garanti hverken være dit første eller sidste besøg! Det er således bare om at komme afsted, så du ikke snyder dig selv for en af de bedste pizzaer på markedet, i længere tid end højest nødvendigt!  

På deres Facebook får de 4 stjerner ud af 5 mulige, hvilket indikerer den absolut gode og spændende madoplevelse du får, når du spiser på Frankies. Fremragende mad, gode omgivelser og et venligt personale er få af de ting, som tidligere besøgende fremhæver ved stedet. Med deres cirka 12.000 følgere på instagram vidner det også om et sted, der helt klart er værd at besøge. Så tag dine venner, din familie eller dine kollegaer under armen og besøg Frankies i Aarhus. I vil helt sikkert ikke fortryde det!
Adresse

Mejlgade 45
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 38 42 34 02


Åbningstider

Mandag - torsdag: 17.00 - 20.00
Fredag - lørdag: 17.00 - 21.00
Søndag: 17.00 - 20.00


Website

Frankies - Aarhus's website