Martino

Martino


Kun 2 km fra byens centrum ligger Martino, som er en hyggelig italiensk/dansk restaurant flot beliggende på Marselisborg Havn i Aarhus.

Her kan du spise lækre madretter lavet med inspiration fra både det italienske og danske køkken.
Herunder tilbyder restauranten lækre fiske- og kødretter, samt pizza- og pastaretter fra det italienske køkken, og danske retter som pariserbøf og stjerneskud.
Martinos pizzaer er bestemt værd at smage. Imens du spiser, kan du nyde havudsigten. Martino er nemlig placeret på 1. sal på Marselisborg Havn. Skulle du have lyst til at spise Martinos lækre mad derhjemme, er det også muligt. Deres retter kan nemlig købes som take-away også.

Restauranten er altid klar til at tage imod dit selskab, stort som småt. Kommer du i en speciel anledning af fejring med et godt restaurant selskab, så kan du lade Restaurant Martino tage sig af jer i deres hyggelige og ikke mindst stemningsfulde restaurant. Restaurant Martino ønsker at sikre, at du får en dejlig oplevelse i godt selskab og i smukke omgivelser. Martinos superdygtige team af kokke og tjenere elsker, det som de laver, og de vil derfor elske at skabe uforglemmelige oplevelser for dig, så du kan se tilbage på nogle gode minder – og i bedste tilfælde komme tilbage til os med høje forventninger.

Martino tilbyder sine kunder en spiseoplevelse ud over det sædvanlige. Restauranten har ikke kun en muk udsigt. Restaurantens lokaler skaber den perfekte stemning til din madsoplevelse. Når vejret er rigtig fint, så tilbyder restauranten også udendørs servering på den bedækkede terrasse. Martino bestræber sig på at yde en optimal service og levere en ikke mindre end fantastisk oplevelse for dig og dine venner eller familie. Det ønsker restauranten at gøre hver eneste gang, I kommer forbi hos dem. Martino er stolte af at kunne levere en positiv oplevelse, som du vil tage med i bagagen, og dele med andre.
Adresse

Marselisborg Havnevej 46B, 8000 Århus C.


Kontakt info

Telefon: 86 18 19 69
E-mail: martino@martino.dk


Åbningstider

Mandag-søndag: 10.00 - ca. 23.00
​(Køkkenet lukker 21.30) 


Åbningstider kan variere afhængig af vejr og gæster.


Website

Martino's websiteMartino
Martino
Martino
Martino