Gyngen - Café, Restaurant & Scene

Gyngen - Café, Restaurant & Scene


Gyngen – café, restaurant og scene har eksisteret siden 1860, og ligger i hjertet af Århus. Stedet er præget af en afslappet og hyggelig stemning i rustikke omgivelser, som giver en behagelig helhed, hvor du samtidig føler dig god tilpas i de hjemmevante omgivelser. Hvis du ønsker et afbræk for hverdagens stres og jag, er Gyngen det perfekte sted at søge tilflugt. Du kan komme ind og læse avisen i ro og mag, samtidig med du kan nyde en god kop kaffe eller the. Du kan også bestille et stykke kage til, Gyngen har nemlig et kaffe/kage tilbud, som du kan nyde i mens du slapper fuldstændig af.

Det unikke ved Gyngen er at det både er en café, en restaurant og en scene hvor der foregår forskellige arrangementer. Så uanset hvad du er på udkig efter, har Gyngen det hele. Tre til fire gange om ugen er der musik eller andre kulturelle arrangementer i restauranten. Alt fra festlige, udfordrende og vedkommende folkemusik til jazz, rock, blues, world, reggae, hip hop, pop/ soul, diskotek, lyrik og foredrag. Så du har mulighed for at opleve en masse kulturelt, i mens du nyder din mad, the eller kaffe.

Da det, udover at være et kulturhus, både er en restaurant og en café, serveres der både sandwich, frokost og aftensmad - à la carte, dagens retter og take away. Herved har du en masse at vælge i mellem og et besøg hos Gyngen, bliver aldrig kedeligt. Desuden varierer dagens ret fra dag til dag, så det aldrig er det samme, der bliver serveret. Menuen er tilberedt af friske 30-60 % økologiske råvare. Vi laver al mad fra bunden og brødet er hjemmebagt. Vi prioriterer et bæredygtigt grønt køkken med et stort udbud af både kød-, fiske- og vegetarretter. Vi tilbyder desuden at afvikle buffeter og menuer med flere retter til større og mindre selskaber, både her på restauranten og privat hos dig. Fra baren serveres økologiske drikkevare, men vi har også diverse almindelige øl, sodavand og vine.

Du har også mulighed for at leje Gyngen, både til festlige arrangementer og konferencer. Du kan også bestille bord til en ganske almindelig middag, hvis du ønsker at nyde velsmagende mad i hyggelige omgivelser. Så uanset om du er lækkersulten efter et lækkert stykke kage og en god kop kaffe, har lyst til en lækker sandwich eller gerne vil have en god middag i en afslappet atmosfære, så er Gyngen – café, restaurant og scene lige stedet for dig!   
Adresse

Mejlgade 53
8000 Århus C


Kontakt info

Telefon: 8619 2255


Åbningstider

Mandag: Lukket Tirsdag: 11.00 - 24.00 Ons, tor, fre.: 11.00 - 02.00 Lørdag: 17.00 - 02.00 Søndag: Lukket


Website

Gyngens Website


Gyngen - Café, Restaurant & Scene