Restaurant Mefisto

Restaurant Mefisto


Restaurant Mefisto er et af de lækreste spisesteder i byen og med en dejlig charme tilknyttet.

Er du til gode vine og lækker mad samt charmerende betjening bør du besøge Restaurant Mefisto.
Restaurant Mefisto har siden 1995 været beliggende i et af de smukke gamle huse i det idylliske Latinerkvarter i hjertet af Århus. Mefisto byder hele året rundt velkommen til de mange gæster fra Århus, forretningsfolk og turister fra hele verden. Alle som en kommer for at opleve den specielle stemning, kendt som ”enkelt, ukompliceret og hyggeligt”.
Atmosfæren hos Mefisto skal opleves på første hånd. Den er både afslappet, hyggelig og stilfuld på samme tid. Der kommer alt fra forretningsmænd i jakke og slips til kunstnere, skuespillere, politikere og studerende, hvilket vidner om, at Mefistos kundekreds er bred og vellidt. Restauranten har altså noget for en hver smag. New York Times har endda anbefalet et besøg hos Mefisto. Det er ikke uden grund. Restauranten ejes ikke af hvem som helst. Den ejes af Lars Kyllesbech, som for mere end 15 år siden drev en toprestaurant i København. Her havde han endda modtaget en stjerne i Michelin guiden.

Den lille restaurant, beliggende på den brostensbelagte gade Volden i Latinerkvarteret er uden tvivl et besøg værd. Du kommer til at forlade stedet med et tilfreds smil på læberne.
Adresse

Volden 28
8000 Aarhus C


Kontakt info
Restaurant: 86 13 18 13
Alle dage 10.00 - 23.00
Ud af huset: 87 41 61 54
Mandag - fredag 10.00 - 15.00

E-mail: info@mefisto.dk

Åbningstider

Mandag - Fredag
(køkken) 11.30 - 22.00
Lørdag - Søndag
(køkken) 10.00 - 22.00


Website

Restaurant Mefisto's websiteRestaurant Mefisto
Restaurant Mefisto
Restaurant Mefisto
Restaurant Mefisto