Restaurant Seafood

Restaurant Seafood


Restaurant Seafood er en lækker fiskerestaurant i den smukke omgivelser ved Marselisborg Lystbådehavn. Udsigten over fjorden er fantastisk smuk og det gør kun dit besøg og din helhedsoplevelse endnu bedre.

Konceptet på Restaurant Seafood er et menukort baseret på friske råvarer og hovedvægten på fisk. Du kan nyde alt fra sild, fiskefrikadeller, muslinger, stenbiderrogn, rødtunge, østers, laks, krebs, hummer til Vinbjergsnegle, Foie gras, unghane og fransk chokolade dessert. Da fisk er hovedingrediens i de fleste retter, er Restaurant Seafood også en af de restauranter i Århus, der har allermest styr på at tilberede fisk, uanset hvilken slags fisk, der er tale om. Derfor bør du også forkæle dig selv og dine smagsløg med denne fantastiske smagsoplevelse.  

Til god mad hører også god vin og det lever Restaurant Seafood op til. Du kan få stort set den vin du ønsker til maden. Der er mulighed for mousserende, hvid-, rød-, rosé og dessert vine, så du har rig mulighed for at smage lige præcis den vin du kunne tænke dig til din mad. Derudover står det søde personale til rådighed til at guide dig i hvilken vin, der passer bedst til hver enkel fisk og ret.

Så hvis du er vild med fisk, gode vine, lækker kvalitet og en god udsigt, så er Restaurant Seafood lige et sted for dig. Bestemt en oplevelse og besøg værd!
Adresse

Marselisborg Havnevej 44, 8000 Århus C


Kontakt info

Tlf.: 86 18 56 55
E-mail: info@seafoodaarhus.dk


Åbningstider

Fra april til og med sidste søndag i september åbent hver dag fra kl. 12.00 til den sidste gæst er gået. Køkkenet er åbent fra kl. 12.00-15.00 og igen fra kl. 18.00. Fra oktober til og med december åbent fra mandag til lørdag fra kl. 12.00 til den sidste gæst er gået. Ferielukket fra d. 21. december t.o.m. 5. januar.


Website

Restaurant Seafood's websiteRestaurant Seafood
Restaurant Seafood
Restaurant Seafood