Ferdinand

Ferdinand


På Åboulevarden 28 finder du et luksuriøst hotel beliggende med tilsvarende lækker, hyggelig og afslappende brasserie. Hotellets Restaurant, Restaurant Ferdinand, tilbyder rustikke retter af gode råvarer til en overkommelig pris. Aarhus Stiftstidende har med ordene ”Historien om en formfuldendt aften på Ferdinand” givet restauranten 6 stjerner.

Maden på Ferdinand er en klasse for selv, ligesom restauranten er det. Enkel, klassisk med en hyggelig og afslappet atmosfære er den bedste beskrivelse af indretningen. Bag den store loungebar kan man desuden se kokkene i aktion i det åbne køkken, hvilket giver dig mulighed for at følge med i processen. Restauranten på Ferdinand er af Bent Christensen og Den Danske Spiseguide blevet kåret til den bedste af sin slags, og du kan derfor forvente noget af et luksuriøst måltid.

Nøgleordene hos Ferdinand’s køkken er kvalitet og godt håndværk. Det er kun de bedste råvarer på markedet, som bliver brugt, og der foregår derfor en nøje udvælgelse.
Ferdinand går ikke mindst meget op i dyre velfærd, og samarbejder derfor kun med udvalgte og ansvarlige landmænd, som alle brænder for deres arbejde og deres dyr. Masser af frisk luft, grønt græs og blød halm er vigtige faktorer i denne forbindelse. Omsorg for dyrene, ro, frihed og harmoni både i stalden og på marken er derfor vigtigt.  

Ferdinand danner med sit hotel, bar og restaurant i et ikke mindst de ideelle rammer for ethvert selskab og til alle slags arrangementer. Det gælder uanset om det er værende konferencer, møder, vinsmagning eller fest.

Der er desuden mulighed for mad ud af huset hos Restaurant Ferdinand. Ferdinand sammensætter i samarbejde med jer en menu, som passer præcis til det budget- og de ønsker – som I måtte have.
Ferdinands kokke kan ikke mindst levere kvalitets mad til jeres næste fest, hvad enten det er en privat fest eller i større lokaler.
Adresse

Åboulevarden 28, 8000 Århus C


Kontakt info

Tlf.: +45 8732 1444


Restaurant og bordbestilling: restaurant@hotelferdinand.dk
Hotel reservationer: mail@hotelferdinand.dk


Åbningstider

Frokost: 12:00-15:00
Frokostarrangementer: 12:00-17:00
Tasting Menu: 18:00
Ferdinand er lukket på søndage.


Website

Ferdinand's websiteFerdinand