Gorm's - Aarhus


Gorm’s i Aarhus er det helt oplagte spisested for dig, der gerne vil opleve gourmetpizza på en helt ny måde. Den ligger placeret på Jægergårdsgade på Frederiksbjerg, som er en livlig gade, og ligger sammen med den blomstrende århusianske madscene.

Restauranten er inspireret af det italienske køkken, og deres mad afspejler sig af den romerske pizzareligion dvs., at bunden på pizzaerne er Ultra-tynde, sprøde, har en luftig skorpe og er toppet med de bedste råvarer, som de kan få fingrene i. Der er kort og godt dømt pizzalove hos Gorm’s. Som studerende, der gerne vil opleve en pizza i allerhøjeste kvalitet, så er Gorm’s stedet for dig, da priserne er gode og smagen er fantastisk. Gorm’s danner rammerne for en fantastisk spiseoplevelse, hvad end det er sammen med kæresten, familien eller vennerne. Så hvis du og studiekammeraterne mangler et lækkert sted at spise, så kan I med fordel tage et smut forbi Gorm’s - I vil ikke blive skuffet!

En restaurant blev til flere

Det hele startede med, at Gorm kom til København med en helt unik opskrift på en pizzadej, som han bare måtte sprede. Han ønskede derfor at starte sin egen restaurant sammen med sine fem gode venner, der alle har en forkærlighed for det italienske køkken. Den første restaurant åbnede i 2008, og sidenhen har de åbnet flere og flere restauranter landet over. Hos Gorm’s arbejder de altid med de bedste råvarer, og de besøger jævnligt udvalgte producenter i Italien for at håndplukke de bedste råvarer, så du hele tiden får den bedste madoplevelse. Her anvender de friske råvarer, som gør, at du får en yderst lækker pizza.

Det italienske køkken

Hos Gorm’s kan du få den helt rigtige stemning af det italienske køkken, og de er særdeles kendte for deres pizzaer, hvorfor det også er deres stolthed. Her kan du vælge mellem de klassiske, de innovative og signaturpizzaerne. Fælles for alle pizzaerne er, at de er lavet med kærlig, og der er blevet kredset om de mindste detaljer. Har du glutenallergi, er det intet problem, da de kan lave alle pizzaer uden gluten, og det koster kun 20 kr. ekstra. 

Priserne på pizzaerne ligger mellem 100kr. – 125 kr., og de er derfor yderst konkurrencedygtige. 

Derudover kan du også få en pizzaklapper til 70 kr., hvilket gælder til kl. 16.00. Denne pizzaklapper er en halv pizza, som bliver foldet sammen omkring sprød salat, som både er hurtig, sprød, frisk og lækker at få som takeaway. Udover Pizza kan du også få de klassiske retter såsom cannelloni, carparccio, caprese, snacks og meget mere. 

Til dessert serverer de selvfølgelig tiramisu, panna cotta, ostebræt og en dessertpizza. Til maden kan du nyde en god glas vin, kaffe, sodavand, øl, cocktails mm. i ægte italiensk stil. 

Hos Gorm’s kan I også bestille take away, og det gør i via deres telefonnummer. Derudover har du også mulighed for at bestille Gorm’s som takeaway via JustEat, hvor du har mulighed for at få maden leveret direkte til din dør.

Ønsker du en italiensk madoplevelse, hvor du får de bedste råvarer i de hyggeligste omgivelser i Aarhus, så skal du tage på Gorm’s. Du kan allerede bestille et bord i dag på deres telefonnummer eller via deres hjemmeside. Hvis du ikke befinder dig i Aarhus, men ønsker at få en pizza fra Gorm’s, så finder du Gorm’s restauranter i både København, Horsens, Viborg, Kolding og Odense. Du har derfor rig mulighed, for at tage et smut forbi Gorm’s og opleve deres fantastiske pizzaer. Du vil helt sikkert ikke blive skuffet!
Adresse

Jægergårdsgade 6, 8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 60 40 12 09
E-mail: aarhus@gormspizza.dk


Åbningstider

Mandag - torsdag: 11.30 - 22.00
Fredag: 11.30 - 23.30
Lørdag: 10.00 - 23.30
Søndag: 10.00 - 22.00


Website

https://www.gormspizza.dk/