Dale’s Café


I bunden af Vennelystpark (Uniparken) ligger Dale’s Café, hvor alle er velkomne. 

Dale’s Cafe har økologisk baristakaffe til meget SU-venlige priser, og der er mulighed for at få en lækker kage til kaffen. 

Her finder du en lækker morgenplatte til 45 kr., hvor du får lidt skyr med topping, en bolle med to slags pålæg (ost/hjemmelavet marmelade/hjemmelavet chokolade-/nøddecreme), et stykke frugt og en kop kaffe eller te.

Dale’s Cafe får nybagt brød fra deres eget bageri og alt deres bagværk er altid økologisk. 

På alle hverdage er der et lækkert udvalg til frokost. Hver mandag kan du på deres Facebook-side finde dagens retter for hele ugen. Du kan dog altid være sikker på, at onsdag er burgerdag!

Dale’s Café hører under Studenterhusfonden, som for nylig har sat en større omlægning til et nyt koncept i gang. Her er der fokuseret på bæredygtighed og kvalitet frem for kvantitet. De mener, at du som studerende skal have mad lavet af gode råvarer, men stadig til fornuftige priser. Det betyder, at Dale’s Café tænker lokalt og bruger de råvarer, der er i sæson.

I baren kan du låne skak og backgammon til fri afbenyttelse.

Skal du holde fest?
Du kan bestille bord i cafeen ved henvende dig på Dale's, og bestille maden på forhånd via Studenterhusfondens onlinebestilling.

Vil du bruge cafeen til at holde fest, kan du reservere hele cafeen. I forbindelse med fest skal maden og drikkevarer bestilles via Studenterhusfondens kontor på tlf. 8715 3910 eller mailto:shf@shf-au.dk.
Adresse

Høegh-Guldbergs Gade 4
8000 Århus C


Kontakt info

Telefon: 8715 3910
E-mail: shf@shf-au.dk


 


Åbningstider

Mandag - torsdag       09:00 - 16:00
Fredag                      09:00 - 19:00
Lørdag                      10:00 - 15:00


Website

Dale’s CaféDale’s Café
Dale’s Café
Dale’s Café
Dale’s Café