Jensens Bøfhus Aarhus

Jensens Bøfhus Aarhus


Jensens Bøfhus har siden 1990 serveret velsmagende madoplevelser til alle, der er vilde med god mad til fornuftige priser. Hele restaurantkædens historie starter her i Aarhus, hvor de første lækre bøffer blev serveret til de forventningsfulde gæster.

Grundlæggeren af Jensens Bøfhus, Palle Skov Jensen, åbnede dørene op for den første restaurant for næsten 30 år siden, og restaurantkæden har gennem årernes løb været igennem en fantastisk udvikling. Du kan derfor i dag nyde lækkert mad fra den danske restaurantkæde i 42 forskellige restauranter, hvoraf 28 ligger i Danmark, 2 i Norge og 12 i Sverige. 3 af restauranterne har deres beliggenhed i Danmarks anden største by – nemlig Aarhus. Blot få minutters gang fra Aarhus Hovedbanegård og Bruuns Galleri i hjertet af Aarhus, finder du en helt særlig Jensens Bøfhus restaurant. Det er den første restaurant, som Palle Skov Jensen åbnede tilbage i 1984, der dengang gik under navnet ”Bøf Espana”. Her danner de stemningsfyldte lokaler fysiske rammer for en lækker middagsoplevelse.

Du kan også vælge at besøge restauranten, der ligger i Toldkammeret, hvor du kan opleve unikt indrettede lokaler, men selvfølgelig den samme gode smagsoplevelse. Til børnefamilien er den rummelige restaurant i Tilst en rigtig god mulighed, fordi den er indrettet med et stort legerum til de små.
 
Bestil bord ved et af de hyggelige Jensens Bøfhus restauranter i Aarhus her

Jensens Bøfhus har gennem årenes løb sørget for at nyskabelse er i fokus. Når det kommer til udvikling af menukortet, er du altid sikret en god smagsoplevelse. Gode bøffer med det helt rigtige tilbehør er i højsædet hos Jensens Bøfhus.  Den helt rigtig mørhed og smag er to elementer, som spiller en stor rolle for opdræt og tilberedelse af kødet. For Jensens Bøfhus betyder det meget, at kombinationen af den gode bøf, cremede sauce og smagfulde fritter komplementerer hinanden og giver dine smagsløg en lækker oplevelse. Derfor er alle råvarer nøje udvalgt.

Der er noget for alle på menukortet, og du kan enten spise din frokost eller aftensmad på en af de hyggelige restauranter. Du kan vælge imellem alt fra klassiske forretter som koldrøget laks eller serrano skinke, til de saftige hovedretter som grillet kyllingebryst eller de traditionelle barbecue ribs. Slut middagen af med en lækker dessert, hvor du bl.a. kan vælge imellem en klassisk belgisk chokoladekage eller det berømte Ta’ selv softice med en masse lækre toppings. Gå på oplevelse i menukortet og sammensæt din egen unikke 3-retters menu bestående af forret, hovedret og dessert til en rigtig fornuftig pris. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, vil det søde og smilende personale stå klar til at hjælpe dig.

Jensens Bøfhus er en restaurantkæde, hvor der er plads til alle. Der er noget for enhver smag på menukortet, selvom der er meget fokus på de saftigt tilberedte bøffer. Hvis du er vegetar, er du også meget velkommen hos Jensens. Du kan nemlig bestille Jensens Vegetarret, der består af gratineret gedeost, som serveres med økologisk brød på en lækker grøn salat. Du kan også vælge at udforske den altid friske salatbuffet.

Har du lyst til at sidde hjemme foran sofaen en fredag aften med familie eller venner, kan I også sagtens nyde den lækre mad fra Jensens Bøfhus derhjemme. Der er nemlig mulighed for at bestille Take Away online. Det er nemt, hurtigt og lækkert!

Bestil velsmagende Take Away fra Jensens Bøfhus lige her

De hyggeligt indrettede lokaler hos Jensens Bøfhus inviterer altid til store sammenkomster med familie og venner eller romantisk middag for 2 over en lækker bøf med smagfuldt tilbehør. Det altid imødekommende og servicemindede personale vil sørge for, at din oplevelse hos Jensens Bøfhus er gennemført fra start til slut.

Jensens Bøfhus glæder sig til at give dig en lækker smagsoplevelse. Velbekomme! 


Studenterrabatter

Er du studerende får du hos Jensens Bøfhus både lækker mad, dejlig betjening og 25 % i studierabat! Grib studiekortet, tag din study-buddy i hånden og tag et smut ned på den nærmeste restaurant. Her kan I nyde en velfortjent bøf efter en lang dag på studiet og samtidig holde budgettet. Win win!


*Tilbuddet gælder mandag til torsdag, hele dagen, og kan ikke benyttes ved take away. Kan ikke kombineres med Club Jensens eller andre rabatter. Forudsætter fremvisning af gyldigt studiekort fra de gæster, som vil benytte sig af tilbuddet. Gælder ikke for køb af alkohol.
Adresse

Se alle adresser i Aarhus


Kontakt info

E-Mail: info@jensens-bofhus.dk


Åbningstider

Se åbningstider i Aarhus


Website

Jensens WebsiteJensens Bøfhus Aarhus
Jensens Bøfhus Aarhus
Jensens Bøfhus Aarhus
Jensens Bøfhus Aarhus