Classic Pizza Restaurant


Er du på udkig efter et godt spisested i Aarhus? – Så tag på Classic Pizza Restaurant. Restauranten er en af de helt nye spisesteder i Aarhus, der åbnede her i efteråret 2017. Classic Pizza Restaurant startede som en lille restaurant i 1996, der åbnede i Hanko, som er en Finsk ferieby. Deres vision er at servere den bedste pizza til Norden. Med mere end 20 år på bagen, vil du møde et meget erfaren og professionelt team, samtidig med at du får dig noget af en smagsoplevelse.
Deres restaurant i Hanko er deres hjertesag, og den er lige så populær i dag, som da de åbnede den.

Trofaste mod sine kunder

De gør altid en stor indsats i at lære sine kunder at kende, fordi de mener, at succesen bygger på den glæde, der er ved at tilberede maden til de kunder, der i fremtiden kan blive deres venner. Med andre ord er du som kunde altid i centrum, og serviceringen er usædvanlig god.
De gør meget i at være trofaste over for sin oprindelig ide, kundeløfter og også i at skabe den bedste pizzadej som overhovedet muligt.

Det, som adskiller Classic Pizza Restaurant fra andre pizzarestauranter er, at de går yderst meget op i kundeoplevelsen. De ønsker at skabe den bedst mulige oplevelse for sine kunder, selvfølgelig med et rigtig godt menukort i ærmet. Deres mål er, at du som kunde kommer igen og igen for at nyde den rigtig gode mad og servicering, så du kan få en afkobling fra dit travle studieliv.

Menukort

Classic Pizza Restaurant tilbyder over 20 forskellige slags pizzaer, der har hver sin fantastiske smag. Du kan bl.a. få en pizza med BBQ sauce, kylling, bacon, mozzarella og ananas og en pizza med mozzarella, salami, feta og løg. Det er langt fra de helt klassiske pizzaer, som du sikkert er vant til at bestille, men vi kan garantere dig, at det helt klart er et besøg værd. Priserne på pizzaerne ligger et sted mellem 80,- og 120,-, hvilket er meget studievenligt. Er du veganer, vegetar eller har glutenallergi, er det intet problem, da de allerede har taget højde for et i deres menukort.
Udover pizza kan du også vælge mellem tre salater, som er utrolig lækre. Til sidst har de et meget lækkert vinkort, hvor de tilbyder flere forskellige rød- og hvidvine, som bl.a. kommer fra Spanien, Italien, Argentina og Sydafrika. Der er kort sagt noget for enhver smag hos Classic Pizza Restaurant.

Har du lyst til en smagsoplevelse i pizzaverdenen, som er lidt udover det sædvanlige, skal du helt klart bestille bord hos Classic Pizza Restaurant. For at bestille bord skal du ringe til deres telefonnummer - de glæder sig til at høre mere fra dig!
Adresse

Vestergade 3
8000 Aarhus C


Kontakt info

Tlf.: 2134 5775


Åbningstider

Mandag - torsdag: 11.00 - 22.00
Fredag - lørdag: 11.00 - 24.00
Søndag: 11.00 - 22.00


Website

Classic Pizza Restaurant's website