Burger Shack - Aarhus


Ønsker du at få en lækker kvalitetsburger til gode priser? Så skal du besøge Burger Shack, som har en lækker restaurant midt i Aarhus! Denne restaurant finder du på adressen Frederiksgade 39. Burgerbaren har både restauranter i Silkeborg, København, Aalborg, Odense, Vejle, Aarhus, Randers, Horsens, Kolding samt Herning, med fokus på økologi og dyrevelfærd. Det er bestemt et sted, der er værd at tage hen, hvis du er vild med burgere af god kvalitet. 

Burger Shack har fokus på flammegrill, økologi, dyrevelfærd, kvalitet samt bæredygtighed. Her har de kvalitetsråvarer, hvor alt deres friske grønt er økologisk og alt deres oksekød stammer fra fritgående kvæg fra Kildegården og Himmerland. Derudover er deres pommes frittes lavet på danske kartofler, samt deres mayo er lavet på æg fra fritgående høns. Derfor er det sikkert at sige, at kvaliteten er i top og bliver prioriteret rigtig højt her.

Atmosfæren i restauranten er rigtig hyggelig, og konceptet er inspireret af et råt og hyggeligt skovhuggertema, samtidig med, at det også er inspireret af amerikanske burgere og de danske værdier. Denne kombination skaber en hyggelig burgerrestaurant, som du er nødt til at opleve. Udover at sidde i deres hyggelige restauranter og nyde din mad, er det også muligt at få deres burgers som take-away, hvis du hellere ønsker at sidde derhjemme i sofaen og nyde dem.

Hos Burger Shack er deres vision at ændre fastfoodbranchen, ved at have en ærlig tilgang til fastfoodscenen samt at have fantastiske burgere til yderst konkurrencedygtige priser. Som studerende har man oftest ikke særlig mange penge, og specielt ikke til at gå ud og spise for. Derfor er det yderst vigtigt, at Burger Shack har yderst konkurrencedygtige priser, da du her får gode kvalitetsburgere til gode priser. Her går du ikke på kompromis med kvaliteten, selvom du ikke har de store penge at punge op med, fordi priserne er yderst studievenlige, så næsten enhver har råd til at smutte her forbi til en bid mad.

Burgerne hos Burger Shack er blevet kåret til Danmarks bedste burger, hvilket fortæller noget om kvaliteten på burgerne her. Hvis du har lyst til at tage et smut ud med studiekammeraterne og få en god burger, så smut forbi Burger Shack i hyggelige Aarhus. Restauranten i den smukke studieby by er bestemt et besøg værd.
Adresse

Frederiksgade 39
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 70 27 46 50
E-mail: burger@burgershack.dk


Åbningstider

Søndag - torsdag: 11.30 - 21.00
Fredag - lørdag: 11.30 - 05.00


Website

burgershack.dk