Møf


På Vesterbro Torv, nærmere på adressen Vesterport 10 i Aarhus C, finder du restaurant Møf, som er en moderne europæisk restaurant, der laver god mad med omhyggelighed, bevidsthed og med respekt for de enkelte råvarer. Så hvis du kunne tænke dig en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige, skal du helt sikkert besøge restaurant Møf i Aarhus!

På Møf omfatter deres kærlighed til mad en konstant udvikling og en lyst til at eksperimentere, hvilket også kommer sig til udtryk i, at menuen skifter hver måned. Det skiftende menukort giver dig en god undskyldning for at komme igen og igen, hvilket da må siges at være en kæmpe bonus! Når du besøger stedet, kan du altså være sikker på, at du altid vil finde en masse spændende retter af høj kvalitet. Maden er europæisk, og kokkene henter inspiration fra de mange lækre internationale køkkener, dog uden at gå på kompromis med den danske sæson.

Til den fantastiske mad kan du vælge mellem de mange vine, der er at finde på det indbydende vinkort. Vinkortet er bygget op efter, hvad ejerne selv drikker. Derfor er det hovedsageligt vine fra meget små, naturligt tænkende vinbønder, der laver rene og ærlige vine, der er at finde på vinkortet. Restaurant Møf tror på, at de vine, der er tilsat mindst muligt, også er dem, der smager bedst. Vinene skiftes i sammenhæng med menukortet, så du altid finder den bedste og mest passende vin til din mad.

Hvis du ønsker at gøre din oplevelse på restauranten fuldstændig autentisk, kan du vælge at sidde i deres madbar, der er en del af det åbne køkken midt i restauranten. Fra madbaren har du udsyn til hjertet af Møf, nemlig køkkenet, hvor du kan følge med i tilblivelsen af din mad. Det er uden tvivl en oplevelse, du ikke vil være foruden!

På restaurant Møf er alle velkomne, og du vil få fantastisk mad til gode priser og med god service. Smagen er altid i top, og atmosfæren er både hyggelig og urban. Af den grund har restaurant Møf også fået tildelt “The Michelin Plate” i den nordiske Michelin-guide, som er en titel, der gives til de restauranter, hvor man får et godt måltid mad. Du må altså absolut ikke snyde dig selv for et besøg på denne restaurant.

Facebook får restaurant Møf 4,9 ud af 5 mulige stjerner, hvilket vidner om et sted, der helt klart er et besøg værd. Fantastisk velsmagende mad, fremragende vine, fair priser samt et kompetent og venligt personale er blot få af de ting, som tidligere besøgende især fremhæver ved stedet.

Lyder alt dette som noget for dig? Så kan det kun gå for langsomt med at få bestilt bord på den fantastisk gode restaurant. Du vil helt sikkert ikke fortryde, og når du først har været der én gang, vil det bestemt ikke være sidste gang!
Adresse

Vesterport 10
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 61 73 33 33
Email: info@restaurantmoef.com


Åbningstider

Mandag: 17.30 - 23.30
Tirsdag - onsdag: Lukket
Torsdag - søndag: 17.30 - 23.30


Website

Vesterport 10, 8000 Aarhus C