Teaterkatten

Teaterkatten

Teaterkatten er en stemningsfyldt og ikke mindst utrolig hyggelig café beliggende i en historisk bygning på byens centrale Bispetorv. Den er her nabo til både Aarhus Teater og Domkirken.
En af Aarhus' absolut hyggeligste caféer og værtshuse, som har over 65 år på bagen, er flyttet i nye lokaler og har skiftet navn. Personalet fra Pinds Café er flyttet til nye, større og renere lokaler på den anden side af Aarhus Teater i Kannikegade. Den nye Café hedder Teaterkatten. Hvad navnet kommer af, kan man læse om på caféens Facebook profil her, hvor du ligeledes løbende kan holde dig ajour med oplysninger om nye produkter, tilbud, live musik etc.

Cafeen har beholdt sine autentiske omgivelser, og stil som har kendetegnet caféen, siden Elna Pind regerede i sin tid! Caféen er garant for en hyggelig dag, aften og nat, og du finder med sikkerhed andre gæster, som ønsker en fortrinlig oplevelse.

Sædvanen tro er der studierabat på store fadøl og dem er der syv forskellige af. Der er desuden 10 kr. studierabat på store fadøl. Endvidere er der et stort sortiment af flaske øl, vand, kaffe, vin og cocktails. Derudover er der, som noget nyt, happy hour fra kl. 14.00-16.00, hvor man kan købe store, kolde Carlsberg fadøl til 25kr. i hele sommerperioden.

Og så er det måske byens bedste udsigt fra caféen.

Det glade og altid veloplagte personale lever i dén grad op til, at Teaterkatten VIL være den hyggeligste café og det friskeste værtshus. Du kan kigge forbi til en hyggelig snak, en iskold fadøl og en røverhistorie – tæt ved Århus Teater!

Studenterguiden.dk kan varmt anbefale dig og dine venner at give Teaterkatten et visit! Her finder du en café/bar/værtshus med en stemning ud over det sædvanlige. Personalet nyder tydeligvis at være på arbejde, og gæsterne på stedet virker også til at være mere end tilfredse! Online har vi kun kunne finde positive tilbagemeldinger om caféen – hvilket også stemmer overens med vores indtryk!

Klik på billedet nedenfor og kom indenfor hos Teaterkatten


Adresse

Kannikegade 12
8000 Århus C.


Kontakt info

Telefon: 86 12 00 08
E-mail: jsvendberg@hotmail.com


Åbningstider

Man - Ons: 13 - 01
Tors - Lør: 13 - 02
Søndag: Lukket


Website

Teaterkatten's websiteTeaterkatten
Teaterkatten
Teaterkatten
Teaterkatten