Teaterkatten

Teaterkatten


På byens måske smukkeste torv, Bispetorv, ligger Teaterkatten lige ved siden af Aarhus Teater. Teaterkatten er et moderne værtshus, der serverer forskellige kaffe, øl, vin og cocktails til fornuftige priser, og som lægger vægt på den gode service. Teaterkatten i Aarhus finder du beliggende på adressen Kannikegade 12.

Teaterkatten har Happy Hour på store Carlsberg hver dag mellem 14-16 til kr 25,00. Derudover er der studenterrabat på alle store fadøl på kr 10,00. Som én af de eneste barer i Aarhus har de en Absinthe fontaine. 

På Teaterkatten er der mange forskellige brætspil man kan hygge sig med og der er naturligvis gratis WIFI. Følg dem på facebook og find ud af hvornår de har live musik eller quiz aftener. I gamle dage var en teaterkat, en kat som levede på teatret og fangede mus og fugle.

Det kunne også være en betegnelse for en person som ofte frekventerede et teater, uden at være ansat. Ludvig Holberg var en sådan person. Teaterkatten har allerede mange stamgæster / teaterkatte grundet den hyggelige atmosfære. 

Denne teaterkat  er ikke sådan en hang-around, den har bare lagt sig i passende nærhed af et teater og her byder den indenfor til alle trængende, tørstige og venlige sjæle. 

Teatertyper eller ej.

Det glade og altid veloplagte personale lever i dén grad op til, at Teaterkatten VIL være den hyggeligste café og det friskeste værtshus. Du kan kigge forbi til en hyggelig snak, en iskold fadøl og en røverhistorie – tæt ved Århus Teater!

Studenterguiden.dk kan varmt anbefale dig og dine venner at give Teaterkatten et visit! Her finder du en café/bar/værtshus med en stemning ud over det sædvanlige. Personalet nyder tydeligvis at være på arbejde, og gæsterne på stedet virker også til at være mere end tilfredse! Online har vi kun kunne finde positive tilbagemeldinger om caféen – hvilket også stemmer overens med vores indtryk!

Klik på billedet nedenfor og kom indenfor hos Teaterkatten
Adresse

Kannikegade 12
8000 Århus C.


Kontakt info

Telefon: 86 12 00 08
E-mail: jsvendberg@hotmail.com


Åbningstider

Mandag - onsdag: 13.00 - 01.00
Torsdag - lørdag: 13.00 - 02.00
Søndag: Lukket


Website

Teaterkatten's websiteTeaterkatten
Teaterkatten
Teaterkatten
Teaterkatten