HAARHUUS


Midt i den skønne by Aarhus finder du frisørsalonen Haarhuus. Salonen passer perfekt ind i Latinerkvarteret, der er kendt for de brostensbelagte stræder, eksklusive butikker og charmerende caféer, og indehaver Henriette, står smilende klar til at byde dig velkommen. Salonen er eksklusiv og miljøvenlig, Henriette går ind for at behandlingerne skal være så skånsomme som muligt, ikke bare for dig og dit hår, men også for miljøet. Den flotte salon er utrolig flot og stilfuldt indrettet, med en rolig og behagelig atmosfære, så du som kunde kan komme helt ned i gear, og nyde at blive forkælet.

Hos Haarhus får du altid en individuel og personlig rådgivning, i forhold til hvilken frisure og stil der vil passe til lige netop dit hår og dine behov. Henriette bruger den tid der skal til for, at resultatet bliver perfekt så du som kunde bliver tilfreds, og går derfra med det hår du altid har drømt om. I salonen benyttes der skånsomme farveprodukter, og du bliver grundigt vejledt i hvilket produkter der vil passe bedst til dit hår, så du kan holde den lækre salon fornemmelse længe.

Du kan booke din tid med det samme - Husk der er studierabat!

Henriette har en stor passion for frisørfaget og hun nøjes ikke bare med den 4 årige frisøruddannelse, hun har oveni overbygget hendes kompetencer med specialtræning i produkt og farvetekniker, og du kan derfor bede om lidt ekstra hos Haarhuus, end du umiddelbart kan få hos andre frisører. Henriette har stået for utallige inspirationskurser og hairfashionshows i ind- og udland, og returnerede til salonarbejdet i 2014 - dette kan du nu nyde godt af! I salonen forhandles kun de bedste produkter, blandt andet Oribe, O'right og NASHI.


Henriette har fire punkter som hun mener er de vigtigste grunde til, at du skal vælge netop hende!
"Jeg vil give dig en personlig oplevelse af højeste kvalitet. Jeg rådgiver altid en ny frisure ud fra din ansigtsform, kropstype og dine personlige dagligdags ritualer."

"Alle klipninger starter med en hårkonsultation, hårbundsanalyse, hårvask m. massage, selve klipningen, styling samt tips og tricks til hjemmebrug."

"Jeg er altid parat med anbefalinger til hvilke hårprodukter, der vil bringe det bedste frem i netop dit hår og frisure. Uanset om du vil bruge 5 min eller 30 min på dit look."

"Der sættes god tid af til behandlingerne. Jeg synes, at dit besøg skal være en helhedsoplevelse. Et lille pusterum fra den travle hverdag."

Skal lokkerne forkæles - Book din tid nu!

Der er ingen tvivl om, at du hos Haarhuus er i virkelig gode hænder, du får én af de absolutte dygtigste frisører i Aarhus, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Prisen er yderst konkurrencedygtig, og kommer du på hverdage i tidsrummet 09.00-13.00, er der specielle ”Early-bird” priser. Ellers gives 10 % i studierabat på klip, bare husk dit gyldige studiekort. Studenterguiden.dk anbefaler varmt Haarhuus - Du vil ikke fortryde det!
Adresse

Studsgade 3
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 61 27 30 73
E-mail: info@haarhuus.dk


Åbningstider

Mandag - torsdag: 09.00 - 17.00
Fredag: 09.00 - 15:00
Lørdag: 09.00 - 13.00
(hver 2. lørdag lukket)
Søndag: Lukket


 


Website

HAARHUUS's websiteHAARHUUS
HAARHUUS
HAARHUUS
HAARHUUS