Restaurant Dauphine


Restaurant Dauphine er en franks-inspireret restaurant beliggende i hjertet af Århus med fokus på de bedste råvarer fra det franske køkken, så du kan få et velsmagende og uforglemmeligt måltid mad. Restauranten har eksisteret siden 1996, hvilket gør den til en af Århus ældste. Dauphine startede ud som et lille hyggeligt fransk og uformelt brasserie. Sidenhen har stedet udviklet sig til at være en ambitiøs restaurant, hvor betjeningen er i top. Stedet medarbejdere ser ikke sig selv som værende jeres tjenere, men nærmere jeres værter, der vil gøre alt for at i har det godt og får en dejlig aften. Derfor bliver både maden og vinen serveret med et smil og stor entusiasme.

Da Dauphine er en ambitiøs franskinspireret restaurant bærer maden selvfølgelig også præg af dette. Det er nogle af Frankrigs mest klassiske og lækre retter, med et twist af ekstra fin kvalitet. Derudover er deres vinkort selvfølgelig af samme gode kvalitet med både franske champagner, rødvine, hvidvine og søde vine, som passer perfekt til Dauphines menu. Udover a la carte er det også muligt at bestille en allerede sammensat menu, som kun gør det nemmere for dig.

Ønsker du at holde et større selskab er det også muligt. I kan også få hele restauranten for jer selv, hvis selskabet er stort nok. Hvis i blot ønsker en lækker menu, men ikke mangler lokaler er det også muligt at bestille mad ud af huset. Hvis du er mere i den formelle ende og mangler et sted at holde et møde, er det også muligt at gøre det på Dauphine. Alle disse ting kan du høre meget mere om ved at kontakte restauranten enten via telefon eller mail. Herefter kan i sammen planlægge den begivenhed, du ønsker at holde.

Så hvis du er vild med det franske køkken, lækker mad lavet med kærlighed, men med fokus på kvalitet og hvis du bare elsker at blive forkælet, så er Dauphine virkelig stedet for dig. Næste gang du skal ud og have en lækker middag, så tøv endelig ikke, men tag på Dauphine, hvor du vil få en aften af de helt store.
Adresse

Frederiksgade 43, 8000 Århus C


Kontakt info

Tlf.: 86 19 39 22
E-mail: info@dauphine.dk


 


Åbningstider

Tirsdag - Lørdag
Frokost: 12.00-15.00 (køkkenet lukker 15.00)
Aften: 18.00 (der kan dog åbnes kl. 17.30 ved særlige ønsker)


Lukket søndag og mandag.


Website

Restaurant Dauphine's websiteRestaurant Dauphine