Lecoq - Café & Restaurant

Lecoq - Café & Restaurant


Lecoq er et populært fransk-inspireret spisested med beliggenhed i hjertet af det hyggelige Latinerkvart i Aarhus. 

Når du træder ind i Lecoqs lokaler, finder du restauranten i den ene del og baren i den anden. Lokalerne lægger meget vægt på en flot indretning, hvor der er kælet for den mindste detalje samtidig med at det stadig er hyggeligt og uformelt. Lecoq er et sted, der er populært blandt mange, og du vil derfor altid finde mennesker derinde, uanset hvilket tidspunkt du kommer på. Når det kommer til mad, lægger Lecoq stor vægt på, at du som kunde får en smagsoplevelse udover det sædvanlige. Med gode råvarer og kærlighed ned til mindste detaljer ved anretningen af alle retter sørger køkkenet for, at dine smagsløg får sig en helt unik oplevelse, som sent bliver glemt. Det bliver aldrig kedeligt hos Lecogs, og deres ambition er det altid at være med på nye tendenser og innovative madkombinationer. En del af konceptet hos Lecos, er at der hver måned bliver idéudviklet til menuen.
For at konceptet er gennemført skal mad og drikke selvfølgelig hænge sammen, og det går Lecoq også meget op i, så din smagsoplevelse bliver endnu bedre. Lyder det ikke fantastisk? 

Hvis du blot ønsker at drikke nogle gode cocktails i selskab med familie eller venner, har du selvfølgelig også mulighed for det. Du har altid mulighed for at sætte dig op i baren og nyde drinks, Chartreuse eller en billig sjus. I baren finder du terninger og Bezzerwizzer, men du kan også vælge at tage et spil på bordfodboldbordet, der står i bagenden! Valget af lidt mere afslappende musik i et behageligt toneleje gennemfører den uformelle stemning, som får mange til at komme igen!

Ryger du? Det er ikke noget problem. Baren er nemlig opdelt i et område til rygere og ikke-rygere. Der er plads til alle på Lecoq. 

Har du lyst til at prøve noget nyt og udforske det franske landkøkken i en hyggelig og afslappet atmosfære? Så er Lecoq helt bestemt et besøg værd. 
Adresse

Graven 14 - 16, 8000 Århus C


Kontakt info

Telefon: 86 19 50 74


Åbningstider

Alle dage

Restaurant
Frokost: 11:30-15:00
Aften: 17:00-21:30

Baren
11:30-03:00


Website

Lecoq - Café & Restaurant's websiteLecoq - Café & Restaurant
Lecoq - Café & Restaurant
Lecoq - Café & Restaurant
Lecoq - Café & Restaurant