Spiselauget


Godsbanen i Aarhus er et samlingspunkt for kultur, kunst og meget mere. Her bliver der holdt workshops, koncerter og arrangementer, og hvis man kigger ind, kommer man til at støde på Spiselauget på Skovgaardsgade 3.

Spiselauget skaber fællesskabet omkring mad og gastronomi, og her hører over 100 virksomheder hjemme. Det er et åbent samlingssted, hvor folk kan komme og spise eller bare hænge ud. Folk kan have gode snakke over maden, og kærlighed og karma er i centrum. Her serverer man god mad både til husets brugere, og folk der kommer udefra.

 

Det er en speciel oplevelse at komme på Spiselauget. Godsbanen er kendt for dens meget rå arkitektur, så der skabes en kontrast mellem Godsbanens betonvægge og Spiselaugets hyggelige indretning.

 

Hos Spiselauget bruger man friske råvarer. Bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd er noget, som man går meget op i. Så hvis du helst vil spise et sted, som har bæredygtighed i fokus, kan du sagtens tage forbi. Maden er rustik og uhøjtidelig, og i Spiselaugets køkken eksperimenterer man med lokale råvarer. 

Fra mandag til fredag laver deres kok en særlig ret til frokost, som er til en meget fin pris, når man er studerende. Resten af ugen kører de specielle retter. Der er f.eks. rejegilde om mandagen, taco tirsdag, moules frites om onsdagen og paella til en fredag aften.

Man går op i, at maden selvfølgelig skal være i centrum, men også at man skaber et fællesskab ved at dele maden. I weekenden er der brunch på menuen med stort set alt, hvad man kunne tænke sig. Deres brød er hjemmebagt, og det samme er deres marmelader. Ellers er der klassiske brunch pølser, blødkogte æg og de lækreste amerikanske pandekager med blåbær og sirup til.

Fordi Godsbanen jo er kendt for kultur og musik, så bliver der også afholdt musikaftener, hvor man kan sidde og nyde et godt måltid, mens man hører lækker jazz.

Et af de hippeste steder i Aarhus er Godsbanen og lige så hipt er Spiselauget. Her får du god mad med bæredygtighed og økologi i fokus, så du kan spise lidt ekstra med god samvittighed.   
Adresse

Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefonnummer: 31 41 20 22
Email: info@spiselauget.dk


Åbningstider

Mandag - fredag: 09.00 - 21.00
Lørdag: 10.00 - 21.00
Søndag: 10.00 - 15.00


Website

https://spiselauget.dk/