Restaurant Pinden

Restaurant Pinden


Restaurant Pinden serverer dansk mad, lavet af de bedste råvarer, serveret i autentiske gammeldags, danske omgivelser.

Restaurant Pinden har en lang og fængende historie bag sig, og restauranten har i dag beliggenhed i hjertet af Aarhus by. I dag mødes der en blanding af både gamle og nye gæster i restauranten. Deres slogan 'Dansk mad når den er bedst’ danner rammerne for restaurantens værdier. Hygge med stort H og lækker mad er i højsædet i de hyggelige lokaler. Forkæl dig selv med god dansk mad, der tager dig tilbage til de gode gamle dage.

Når du træder ind i Restaurant Pinden mødes du af varm atmosfære, og et personale der lægger stort vægt på at give dig en god og gennemført oplevelse. Her får du en god portion mad pengene. Alt efter hvilket tidspunkt på dagen du kommer, vil der være noget forskelligt på menuen.

Størstedelen af frokostmenuen er præget af kolde retter. Du kan vælge imellem alt fra forskellige silderetter, stjerneskud, et væld af forskellige håndmadder til de traditionelle tarteletter. Aftenmenuen er hovedsageligt præget af varme retter. Her tilbyder Restaurant Pinden alt fra ribbensteg, stegt flæsk, pariserbøf, biksemad til flæskeæggekage og brændende kærlighed. Mon ikke mindst en af disse retter, får dine tænder til at løbe i vand? Hvis du ikke helt har fået nok, kan du runde måltidet af med en smagfuld og traditionel dansk dessert. Du kan vælge alt fra kransekage til pandekager med is. Fælles for alle retter er, at de er tilberedt med kærlighed af Restaurant Pindens dygtige kokke.

Selvfølgelig skal traditionel dansk mad afstemmes med de rigtig drikkevarer. Nyd derfor din i mad i selskab af en bette snaps eller to! Hos Restaurant Pinden kan du nemlig vælge mellem et meget stort udvalg af snaps. Hvis du har lyst til øl eller vin i stedet, har restauranten også meget at vælge imellem.

Har du lyst en god omgang traditionel dansk mad, så er Restaurant Pinden bestemt et besøg værd
Adresse

Skolegade 29, 8000 Århus C.


Kontakt info

Telefon: 86 12 11 02
E-mail: restaurant@pinden.dk


Åbningstider

Mandag - onsdag: 11:30 - 24:00
Torsdag - lørdag: 11:30 - 22:00
Søndag: Lukket


Website

Restaurant Pinden's website


Restaurant Pinden
Restaurant Pinden
Restaurant Pinden
Restaurant Pinden