Restaurant Kohalen

Restaurant Kohalen


Restaurant Kohalen er en dansk frokostrestaurant, hyggeligt beliggende i hjertet af Aarhus. Restauranten har eksisteret siden 1907, hvor den oprindeligt fungerede som et spisested for slagtere, dyrlæger, landmænd og kreaturhandlere, efter de ugentlige markedsdage, som fandt sted den gang. Den gang hed restauranten ”Restaurationen paa Kvægtorvet”, senere blev dette ændret til ”Kvægtorvets Restauration”, men i folkemunde hed det Kohalen, et navn der hang ved. Navnet blev officielt ændret i 1970’erne til Restaurant Kohalen. Da det er et sted med en gammel historie, bærer maden også præg af dette. Det er nemlig god klassisk dansk mad, som smørrebrød, fiskeanretninger, som blandt andet indebærer stegte sild, stjerneskud og røget ål. Derudover serveres der også klassiske varme retter som pariserbøf, tarteletter og stegt flæsk.

Det er muligt både at bestille mad a la carte, samt at bestille menuer, hvor Restaurant Kohalen har sammensat de bedste retter for at forkæle dig og dine smagsløg mest muligt. Hvis du skal holde et større selskab, er det også muligt at få en aftale i stand med restauranten. De har sammensat 3 forskellige menuer, en selskabsanretning, luksus selskabsbuffet og natmad. Hvis de sammensatte menuer ikke falder i din smag, eller hvis du blot ønsker nogle bestemte retter, kan du i selskab med restaurantens kokke selv sammensætte din egen menu.

Du kan sagtens bare komme fra gaden og gå ind på Restaurant Kohalen og her få lækker mad samt en udsøgt betjening. Men hvis du vil være helt sikker på at få et bord er det en god idé at bestille et i forvejen. Restauranten er meget populær og maden er virkelig et besøg værd. Så hvis du er vild med god dansk mad, fantastisk frisk fisk og klassiske retter, alt sammen i hyggelige og hjemmevante omgivelser, så er Restaurant Kohalen lige noget for dig! Så næste gang du er i centrum af Aarhus, så læg endelig vejen forbi restauranten, du vil få en smagsoplevelse du vil huske i lang tid. Helhedsoplevelsen er kun bedre, da du virkelig føler dig forkælet når du er på besøg hos Restaurant Kohalen.      
Adresse

Jægergårdsgade 164 A, 8000 Aarhus C


Kontakt info

Tlf.: 86 12 14 81
E-mail: jesogrita@kohalen.dk


Åbningstider

Mandag - Fredag: 11.30 - 18.00
Køkkenet har åbent fra 11.30 - 16.00 


Website

Restaurant Kohalen's website