SIGNATUR

SIGNATUR

I efteråret 2010 blev frisørsalonen SIGNATUR certificeret som Grøn Salon, som én ud af bare 2 saloner i Aarhus. For at blive certificeret skal salonen leve op til en række miljøkriterier. SIGNATUR er certificeret i kategorien Grønt og Bæredygtigt. Der bruges således udelukkende rene produkter, ingen kræftfremkaldende, hormonforstyrrende eller allergifremkaldende stoffer. Du finder også en lang række grønne og ikke mindst økologiske produkter. Filosofien er, at kun de bedste produkter er gode nok til dit hår – uden at skade hverken dig eller miljøet.

I salonen bliver du venligt mødt af indehaveren Anette, som har arbejdet i faget i mere end 15 år samt hendes dygtige assistent Lykke, som har over 9 års erfaring. Hos SIGNATUR finder du altså en salon med mange års erfaring, og forskellige input til, hvad der kunne være din næste drømmefrisure. Som kunde hos SIGNATUR er det altid dig, der er i centrum, og du lægger straks mærke til den gode service, så snart du træder ind i salonen. Her bliver du altid mødt med et smil, en god kop kaffe eller the, og en virkelig god følelse af at personalet elsker deres job!

Bestil tid til en grøn behandling på 8613 1200 eller book din tid online her!

Indehaveren bag SIGNATUR, Anette, har i mange år interesseret sig for økologi og fandt det ganske naturligt at videreføre det i hendes salon. Alle ansatte sætter en stor ære i deres fag og deres håndværk, og derfor holder de sig opdateret på tidens trends og teknikker, så de kan imødekomme kundernes behov bedst muligt. De kender hos SIGNATUR også vigtigheden af det velkendte, så skal spidserne klippes eller pandehåret rettes til, står de søde frisører klar til det. Ligeledes står de også klar til de helt store udfordringer og kommer gerne med gode råd og vejledning - ja, faktisk kan de slet ikke lade være. Deres priser er meget konkurrencedygtige, og er du studerende, kan du få studierabat fra tirsdag til fredag indtil kl. 14.00.

Anette udtaler:
"Det er med stolthed og respekt, at SIGNATUR som den 2. salon i Aarhus er certificeret som Grøn Salon. Det er vejen frem for os alle!"

Studenterguiden.dk har kun kunnet finde meget positive anmeldelser fra glade og tilfredse kunder, som alle har fået en god behandling hos SIGNATUR. Udover dette har salonen utroligt flotte priser og giver oveni købet studierabat på udvalgte tidspunkter. Hvis du er til en lækker salon med fokus på kvalitet og sunde produkter til en overkommelig pris, er SIGNATUR det helt rigtige valg!  

Book din tid online her - husk der er studierabat!


Studenterrabatter

Vi giver 10 % studierabat tirsdag - fredag indtil kl. 14.00. Husk dit studiekort.Bestil tid online


Adresse

Jægergårdsgade 4
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 86 13 12 00


Åbningstider

Tirsdag: 11.00 - 20.00
Onsdag: 08.00 - 16.00
Torsdag: 11.00 - 20.00
Fredag: 08.00 - 16.00
Lørdag: 09.00 - 13.00


Website

SIGNATUR's websiteSIGNATUR
SIGNATUR
SIGNATUR
SIGNATUR