Frisør Stinna Røgen

Frisør Stinna Røgen

Frisør Stinna Røgen finder du centralt placeret i Aarhus' skønne Frederiksbjerg-kvarter. Salonen fremstår yderst imødekommende, og man føler sig straks veltilpas i de lyse og lækre lokaler. Man bliver mødt af et altid smilende personale, og man kan ikke undgå at blive i godt humør efter et besøg hos Zadie, Line, Mie og Stinna. Man mærker hurtigt, at personalet elsker deres job, og de er i den grad fokuseret på, at du går derfra med en flot frisure og en god frisøroplevelse – hver gang!

Du kan nemt og enkelt booke din tid online her!

Hos Frisør Stinna Røgen har de altid fokus på kvalitet og en personlig behandling, og det er vigtigt for dem, at du føler dig tilpas. Indehaver af salonen Stinna Røgen, sørger for at hendes dygtige frisører er opdateret på den seneste hårmode, så de altid står klar med gode råd og vejledning indenfor de nyeste trends. Uanset om du drømmer om at få mere volumen eller længde til dit hår, en vild farve, blød ombre eller noget helt andet, kan teamet Stinna Røgen helt sikkert hjælpe dig, og de kommer gerne med gode råd, så du får det look du ønsker.

Udover at have et stort udvalg af behandlinger som dameklip, herreklip, farvning af bryn og vipper og meget andet, er Stinna Røgen også eksamineret i Hair Plus Extension, som er udviklet af Djarling ApS. Dette sikrer dig, at du altid er i gode og trygge hænder når der arbejdes med dit hår. Priserne hos Stinna Røgen er meget studievenlige, og du kan f.eks. få en dameklip til kun kr. 470.- eller en herreklip til kun kr. 350.- 

Book din tid med det samme - der gives 10% studierabat på alle klipninger ved fremvisning af studiekort!

Teamet hos Stinna Røgen glæder sig til at se dig i deres salon midt på det skønne Frederiksbjerg i Aarhus, hvor du også er meget velkommen, hvis du har spørgsmål til lige netop dit hår.

Ejer, Stinna Røgen udtaler:
"Alle vil gerne se godt ud, og mange interesserer sig for mode, næsten uanset alder. For mig er det kvalitet i hverdagen at give mine kunder det look, der lige præcis passer til dem og deres personlighed.

Studenterguiden.dk har kun kunnet finde glade og meget tilfredse kunder, som har besøgt Stinna Røgen, blandt andet på deres Facebook side, som ikke bare har rigtig mange anmeldelser, men de ligger også alle i toppen. Et altid positivt personale, gode priser og en central beliggenhed, er helt sikkert grunden hertil. Studenterguiden.dk kan på det varmeste anbefale Stinna Røgen. Du kan læse mere på deres website  her.Bestil tid online


Adresse

Frederiks Allé 94
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 8613 0365
E-mail: mail@stinnarogen.dk


Åbningstider

Mandag: 8.30 - 17.00
Tirsdag:  8.30 - 17.00
Onsdag: 8.30 - 17.00
Torsdag: 8.30 - 17.00
Fredag:   8.30 - 17.00
Lørdag:   9.00 - 14.00
Søndag:  Lukket


Website

Frisør Stinna Røgen's websiteFrisør Stinna Røgen
Frisør Stinna Røgen
Frisør Stinna Røgen
Frisør Stinna Røgen