Pho C&P


Pho C&P er en vietnamesisk restaurant, der tager udgangspunkt i det vietnamesiske gadekøkken. Det er de bedste traditionelle retter fra hele landet, der er blevet nøje udvalgt til at give samme varme og glæde, her i det kolde nord, som det er tilfældet i Vietnam. De vietnamesiske gadekøkkener en vigtig del af kulturen i Vietnam. Det er et sted hvor man mødes på alle tider af døgnet og får hurtig, men lækker mad, og hyggesnakker med venner og familie i en afslappende atmosfære. Det er en fasttømret del af vietnamesernes hverdag og den tradition ønsker ejerne at indvie dig og alle andre gæster i.  

Hos Pho C&P er der en masse forskellige retter, fra forskellige gadekøkkener rundt om i hele Vietnam, at vælge i mellem, som selvfølgelig har de originale vietnamesiske navne. Disse retter er Gỏi cuốn (sideretter) som er vietnamesiske forårsruller med forskelligt indhold. Pho (hovedretter), som er en traditionel vietnamesisk risnudel suppe med forskellige grøntsager og kød. Bun (hovedretter), det er lavet af rismel og spises med kød og grøntsager. Banh Hoi (hovedretter), det er risnudler i bundter med kød og grøntsager som tilbehør. My Quang (hovedretter), som er specielle gule nudler med kød og grøntsager som tilbehør. Banh my (sandwich), som er sandwicher med kød og krydderurter. Det er muligt at nyde de lækre retter i de små hyggelige lokaler, der er indrettet efter vietnamesisk tradition. Derudover spilles der vietnamesisk musik, for at gøre stemningen endnu mere autentisk. Der er både pladser udenfor, til når vejret tillader det, og indenfor.

Hvis du skulle være så uheldig, at der ikke er et bord eller du bare gerne vil have en hjemmeaften, så fortvivl ej. Det er nemlig også muligt at få de velsmagende vietnamesiske retter med som take-away, så kan du nyde maden i din egen stue, hvis det er det du ønsker. For at sikre dig et bord kan du booke et på forhånd,

Så hvis du er vild med mad fra andre kulturer, friske råvare samt en masse grøntsager, kød og nudler, er Pho C&P lige stedet for dig. Tag dine venner under armen og kom ind i restauranten for at opleve den autentiske stemning og sæt tænderne i klassiske vietnamesiske retter.
Adresse

Sønder Allé 14, 8000 Aarhus C


Kontakt info

Tlf.: 86 16 16 42
E-mail: kontakt@pho-cp.dk


Åbningstider

Mandag-torsdag: 12.00 - 20.30
Fredag-lørdag:    12.00 - 21.30
Søndag:             12.00 - 20.30


Køkkenet lukker 30min før restauranten


Website

Pho C&P's website