Frisør Bladt

Frisør Bladt


På Skejbytoften 14 i Aarhus N ligger den hyggeligste frisørsalon, Frisør Bladt. Salonen er meget velbesøgt, og blandt kundernes favoritter i Aarhus. Dette med god grund. Her bliver du nemlig tilbudt optimal behandling og rådgivning. For at bestille en tid hos Frisør Bladt skal du blot ringe på 42 95 38 35. I frisørsalonen er der desuden altid kaffe på kanden, gratis Wi-Fi og de nyeste modeblade, hvor du kan finde inspiration til dit nye look.

Indehaveren af Frisør Bladt, Kitt, har været i faget i mange år, og har derfor en solid portion erfaring. Kitt blev udlært i 1994, og har haft salonen siden 2004. Frisørfaget er hendes helt store passion, og hun ser det som hendes mission, at sørge for at give hendes kunder den bedste oplevelse, hver gang! Hos Frisør Bladt kan du få lavet alt lige fra almindelige hverdagsklipninger, til farvning af vipper og bryn, helfarve af håret, og udtrækning af krøller. Priserne er yderst fornuftige, og der er endda studierabat.

Nysgerrig? Kig forbi Frisør Bladt eller ring på 42 95 38 35.

Hos Frisør Bladt mener man, at den høje standard ikke behøver koste en bondegård, derfor får du de bedste behandlinger og ypperste service, til rimelige penge. Kreativiteten er helt i top hos Frisør Bladt, og de følger altid de nyeste trends. Skal frisuren piftes op, så kig endelig ind, og hør hvad de dygtige frisører kan gøre for dig. Du bliver desuden altid rådgivet i hvilke produkter der kan gøre det bedste for dit hår, så du får mest glæde af det, og de lækre salonkure fra L'Oréal, kan friske selv det mest slidte hår op. Priserne hos Frisør Bladt er ganske fornuftige og bestemt overkommelige for enhver, fx får du dameklip + vask til 460 kr. og herreklip + vask til 405 kr. Derudover kan du få farvning af bryn og vipper for kun 95 kr.

Se alle priserne hos Frisør Bladt.

Vi har på Studenterguiden.dk fået mange flotte tilbagemeldinger fra brugere der har besøgt Frisør Bladt, alle som en beretter de om en rigtig dejlig oplevelse, en frisør der virkelig lytter til ens ønsker, og som giver sig den tid, det tager. Frisør Bladt tilbyder som noget nyt 15 % studierabat på behandlinger hele dagen for studerende fra Handelshøjskolen og 10 % studierabat for alle studerende uanset studieretning mellem 9 - 13 hver dag. Begge gælder mod forevisning af studiekort. Trænger du til lidt fornyelse, så kan vi varmt anbefale at tage forbi Frisør Bladt.

Følg Frisør Bladt på Facebook siden, og hold dig opdateret om de mange løbende tilbud.
Adresse

Skejbytoften 14
8200 Aarhus N


Kontakt info

Telefon: 42 95 38 35
E-mail: info@frisoerbladt.dk


Åbningstider

Mandag, tirsdag, torsdag og fredag: 09.00 - 17.30
Onsdag: 09.00 - 12.00


Website

Frisør Bladt's websiteFrisør Bladt
Frisør Bladt
Frisør Bladt
Frisør Bladt